Van araçlar?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,541

demir59

Hiç gezenle gezmeyen bir olur mu?
Arkadaşlar, 4x4 almadan önce alt yapısını hazırlıyorum. ;)

Bu bağlamda şehir içinde işe gidip gelirken kullanmak için ucuz, sağlam ve az yakan bir araç bakıyorum. Ruhsatında kamyonet olarak geçen van araçlar dikkatimi çekti. Fiyatları genel olarak 10.000 TL civarı ve yüksek modeller.
Özellikle de Ford Fiesta 1.4 TDİ Van ya da Pejo 206 1.4. HDİ Van.
Şehiriçi km'de 120-130 kr yaktığı söyleniyor(km'de 450-500 kr yakan araçların konuşulduğu yerde biraz komik oldu) ;D

Google da yaptığım araştırmada doyucu bir bilgiye ulaşamadım. Bende burada konuyu açayım istedim. Bilen duyan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Bu araçları aldıktan sonra cam açtırma, arkaya koltuk koydurma ve ruhsata binek olarak işetmenin maliyetleri nedir, hem maddi hem manevi? Ya da hiç uğraşma 2-3 daha fazla ver 4 kapısını al mı dersiniz.

Saygılarımla

Etiketler
Ynt: Van araçlar?

bu seçeneklerden pejonun elektrik problemi ve işletim maliyetleri çok olduğundan fordunda motor ömrü 130-150bin km olduğundan ben size palio van öneririm ödüllü multijet motoru bu sınıfın az yakan ve sağlam motorlarındandır.klima merkezi kilit elektrikli ayna ve camlar bu sınıfın standartlarındandır.bu sınıf araçlarda konfor hepsinde hemen hemen aynıdır.

selamlar arkadaşım o işler fazla para değil uğraşmak ister bence sen hiç uğraşma 4 kapılı al ne sanayiye gir ne ruhsatla uğraş.

Tavsiyeler için teşekkkürler, ben de 5 kapıya doğru meyil gösteriyorum. Zira yeterli bilgi burada da yok.

Ancak şu husus kafama takıldı :

mr_e' Alıntı:
fordunda motor ömrü 130-150bin km olduğundan

oysa satılık 200-250 binde çok fiesta var?

Birde Opel corsa td hakkında fikirlerinizi de alayım da tam olsun.

Saygılarımla

demir59' Alıntı:
Tavsiyeler için teşekkkürler, ben de 5 kapıya doğru meyil gösteriyorum. Zira yeterli bilgi burada da yok.

Ancak şu husus kafama takıldı :

oysa satılık 200-250 binde çok fiesta var?

Birde Opel corsa td hakkında fikirlerinizi de alayım da tam olsun.

Saygılarımla

dediğiniz gibi satııktakiler ya motor yapılmıştır yada motor istiyordur. birçok firma motor bakım maliyetlerinden dolayı filolarını multijet motorlu araçlara çevirmişlerdir.
bazı firmalarda fiatın bu motorunu kullanmaya başlamıştır. hatta bahsettiğiniz opel corsada bu araçlardan biridir. eğer 1.3 opel alıcaksanız öneririm.
vanlarda bildiğim kadarıyla 1.7 motor var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri