V6 Frontera 99-01 Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokzn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,615

gokzn

Yeni Üye
İyi günler arkadaşlar

1-2 aydır yeni araç alma arayışındayım ve kararımı v6 frontera olarak vermiş bulunmaktayım. Sizlerden ricam 99 model b serisi frontera ile 2001 arasında çok bir fark varmıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-sahibinden-satilik-jeep-192415827/detay

Km'si düşük 99 model bir araç buldum araç hakkında görüşlerinizi bildirebilir misiniz ?
illa 2001 model olmasına gerek var mıdır. fiyat olarak 23bin olarak anlaştık yeni yılda ilk mesai gününde aracı alacağım.
İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir servis var mıdır hem aracı alırken şanzumanına ve motoruna baktırabileceğim ve ilerde servise götürebileceğim bizi üzüp yormıyacak usta tavsiyesi verebilirmisiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Etiketler
frontera
Ynt: V6 Frontera 99-01 Yardım

hocam 99 la 2001 arası araçlar aynı bi fark yok özelliklede motor ve yürür benim bildiğim kadarıyla tamamen aynı.bence modelden bişey farketmez 99 veya 2001 hangisi daha temizse onu almak lazım.birisi 14 birisi 16 yaşında...ayrıca 99 modelin yıllık vergisi 831 tl 2001 inki kasko indirimi uygulanmış hali bile 1600 tl.bunuda hesaba katmak lazım...bu arada gösterdiğiniz araçta resimlerden gayet diri duruyo ama iyice göstermek lazım.şimdiden hayırlı olsun...

bu renk frontera çok yok, olan da çok el değiştirdi, iyice kontrol ettirmek lazım

99 bi araç için o fiyat ÇOK fazla, çünkü şahsen km'nin orjinal olduğunu düşünmüyorum

araçta esp yok, bunu sallamış, ayrıca öndeki koruma barı ve ortasındaki arazi farları da orjinal değil, yan sanayi

aracın 3. sahibiymiş öğrendiğim kadarı ile ön barın 99 modellerde olmadığını biliyorum yan sanayi dediğiniz gibi taktırmış olabilirler. aracın orj. km si ise aracı almayı düşünüyorum pazartesi günü gidip bakacağım dediği gibi orjinalse 110bin km araç beni üzmez gibi geliyor bu fiyatlara alınabilecek en iyi 4x4. sahibinin dediği kadarı ile araç çok diri imiş gidip bakıcağız dediği gibi dirimi, peki aracın diriliği km sinin düşük olduğunu belirtirmi kendim bakıp anlıyabileceğim yanları varmıdır fikir verebilirmisiniz. aracı alırken nelerine bakabilirim araçtan anlayan insanım şasilere falan bakabilirim kaza yönünden motorada bakabilirim ama arıza yönünden pek bakarak anlayamam heralde. araçtan anlayan kullanan arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum. cvp yazan arkadaşlara fikirleri için teşekkür ederim.

hocam bende senin gibi cok arastirdim buldugum en dusuk kilometredeki arac 220 bindeydi.ustelik sanzuman sıfır yapilmisti.bu araclarin hepsi diri durur bu seni kesinlikle aldatmasin.ben 2. ayda devirdaim arizasindan dolayi conta yaktim.yarim motora 4000 lira harcadim.3500 de otomatik sanzuman yedi.etti 7500 lira.aracin 110 binde olmasi maestro34'nun dedigi gibi mantikli olmayabilir.arabayi taniyan biriyle iyice kontrol ettir.bu araba saglamsa kolay kolay olmez yakitida dusuk.surus keyfinede doyamassin.ama.duzgununu almalisin.2000 lira kar etcem diye 5000 lira masraf etme.bu arada bende 23 bine almistim simdi bana 30 bine geldi ama artik 5 yil dag bayir gezerim.masraf edecek bi durumu kalmadi.sende alirken dikkat et

piyasada gayet düzgün ve nitekim az km'li fronteralar bulabilirsiniz, yukarıdaki mesaja istinaden söylüyorum. ama bu bej renginden çok emin değilim.

mümkünse aracı bir ustaya göster ama motorun genel bir fotoğrafını çekip buraya eklersen, motor çok oynanmış mı oynanmamış mı anlayabilirim

arıza için diyecek birşey yok tabi ama motor çalışırken gösterge ekranına bir bak bakaım yanan bir gösterge var mı

hocam en çok arıza verdiği yerler abs sensör ve beyin.4x4 e giriş çıkış.km saati ve gösterge takımı.bide mümkünse kompresyon testi yaptırıp motor durumuna bakabilirsin.vede aracı lifte alıp 4x4 ün gerçekten çalıştığını gözünle görürsen geriye fazla sorun çıkaracak bişey kalmaz diye düşünüyorum.frontera zevk verecektir,sağlam ve dayanıklı bi araçtır.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.