Uzun Yol Motosiklet Rotası İçin Kask Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan operasyonargo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,973

operasyonargo

Yeni Üye
herkese selamlar, gezenbilir ailesine katılmaktan çok memnunum öncelikle. :smiley:

arkadaşlar ben bir chopper tutkunuyum, araç aksesuarları kısmındayız ancak bilenler bilir, motosiklet ile tur atmanın da tadı bambaşkadır, özgürlüğü iliklerinizde hissedersiniz..

lafı uzatmadan benim gibi motosiklet tutkunlarına bir sorum olacak, acaba uzun yol kask konusundaki önerileriniz nelerdir?

ben ls2 düşünüyorum açıkçası, bütçem de fazla sayılmaz. uzun yol - chopper kombinasyonunda öneriniz ne olurdu?

benim favorim ls2 modeli budur, ancak kararımı değiştirebilirim http://www.motosikletaksesuarlari.com/LS2-Kask

Etiketler
Ynt: Uzun Yol Motosiklet Rotası İçin Kask Önerileri

Selam,
Biliyorsun direk bütçe ile alakalı bir durum. LS2 fiyat-fayda açısından fena değil. Fakat bütçeni biraz daha arttırabilirsen iyi olur malum en ciddi korumadır bizler için. Biraz daha arttırarak Caberg Duke bakabilirsin ;)

önemi yadsınamaz tabii ki. caberg'leri de takip ediyorum, biraz daha araştırmam mantıklı olur gibi.

teşekkürler yanıtınız için :smiley:

Rica ederim. Başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

ls2 problemsiz kullandiglm guzel bir kask
ama kask ın gezinize pozitif yada negatif etkisini fazla hissetmezsiniz bir mont veya bot gibi degildir kasklar. yeter ki bedeni tam olsun bol yada sıkı olmasın en iyi ve en kötü kask arasında kaza haricinde cok buyuk fark hissetmezsinşz

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR