Uzun Yol İçin Çanta Tavsiyeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kayberen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,475

Kayberen

Kayberen
Yer
Moğolistan - Ulan Batur
Arkadaşlar biliyorum forumda çanta ile ilgili bölüm var ancak orada aradığım cevabı bulamadım ya da yardımcı olunmadı, o yüzden konuyu açma gereksinimi duydum. Ben tüm yükünü sırtında taşıyan biriyim. Çantamda uyku tulumum, matım, Husky tek kişilik çadırım ve ekipmanlarım var. Genellikle şehirler arası seyahat ediyorum. Yurtdışında okuyorum ve eşyalarımı yine sırt çantamla taşıyorum, ayrıca interrail gibi ülke seyahatleri ve yurt içi gezileri yapıyorum. Hem kamplı doğa gezilerimde hem de uzun seyahatlerimde kullanabileceğim bir çanta arıyorum. Bütçem en fazla 250 TL. Bana çanta tavsiyesi verebilirmisiniz ve bir sorumda şu, ben 70 LT çanta almayı düşünüyordum, sizce bu boyut fazla mı ? Normalde 55+10 ile sehayat ediyordum...

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR