Sonunda kampımızın ilk ayağı olan salda gölüne ulaştık ve çadırımızı kurduk. Bizim tercihimiz doğanbaba köyü yakınındaki doğal kamp alanı oldu. Elektrik yok herşey doğal isterseniz yürüme mesafesinde tuvalet mevcut. Herşeyden önemlisi sessiz ve sakin
Ulaşım için ya otostop ya da şahsi araç kullanmak zorundasınız yani ulaşım biraz sıkıntılı. Göl kenarında küçük bir pideci mevcut o kadar.
Güvenlik problemi yok sadece vahşi doğa var mevcutta bir meraklı tilkimiz oldu bile
İki gece daha buradayız sonra antalya hattına ineceğiz ilk durağımız Olimpos arkasından korsan koyu olacak 5 günlük bir program oradan ver elini Fethiye istikameti
Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstad uzun bir planlama süreci idi zaten bu ben düzenli iki ayda bir çıkarım kampa aracı da ona göre özel yaptırdım zaten bu sefer karavanı bıraktım sadece rahat off road yapayım diye ki yarın göle girmeyi planlıyoruz araçlarla sığ bölgeden göl geçişi yapacağız
Salda tam sizin de aradığınız gibi bir yer etrafta kimse yok kural yok elektrik yok kısacası hiçbirşey yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah bu işi gelenekselleştirince oralara da sıra gelecek ama ilk kampı şurada planlıyoruz. hamaklar var hamak kurulabilecek büyük ağaçlarda lazım. Ilk kampımız yerleşik olacak. Bu ne tatlı bir heyecanmış böyle. bu heyecanı çocukluğunda köye götürülürken yaşardım. Video: https://youtu.be/Or6Q3CFK1zY