herkese ii bayramalar...biz arkadaşlarla karadeniz turu yapacaz nasipse..sizden ricamız biz öğrenciyiz ve 7 kişiyiz haliyle bütçemiz kısıtlı.. bizler için doğu karadenizde konaklayabileceğimiz uygun fiyatlı yerler varsa önerebilir misiniz...özellikle trabzon ordu rize ileri için .... İlginiz için teşekkür ederiz..
Giresun'da Giresun Oteli Trabzon'da Kalfa Otel fiyat/fayda oraninda iyidir. Kisi basi fiyatlari 60TL civarlarinda. Daha uygun olarak otelden ziyade ogretmenevleri ve devlet kurumlarinin misafirhaneleri tercih edilebilir.
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kredi kurtlar kurumunun yurtlarını da araştırın.. Ben su an cide'deyim. Hafta sonuna kadar sinop giresun trabzon rize artvin hopa planlıyoruz.. Sizin gezi ne zaman¿
B1-730HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kredi yurtlar kurumunun yurtlarını da araştırın.. Ben su an cide'deyim. Hafta sonuna kadar sinop giresun trabzon rize artvin hopa planlıyoruz.. Sizin gezi ne zaman¿
B1-730HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz gec yazilmis bir mesaj. belki baskalarina yardimci olabilir.
Ogrenciler icin en ideali KYK nin universite kampusu icindeki yurdu olabilir. Onun disinda sehir merkezindeki ogretmen evi alternatif olabilir. Eger butceniz biraz daha genis ise, herhangi 1-2 yildizli otel veya pansiyon isinizi gorebilir. 2015 yazinda sehir merkezinde bulunan Sagiroglu Otelinde konakladim. Odalar temiz, ulasimi kolay bir konumda fiyatlari da idealdi.