Üstadlardan yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güvenç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,749
G

güvenç

Ziyaretçi
dizel otomatik turbo bir gd300 buldum sizce nasıl..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-hem-otomatik-hem-dizel-hem-turbo/detay
Otomatik ileride sorun çıkarır mı..84 model çok mu eski..acil yardımlarınızı bekliyorum..aracı hergün kullanacağım işe gelip giderken yaylaya offroada ;)
 

Etiketler
Ynt: Üstadlardan yardım

Güvenç Bey bu kasada böyle bir motor yok.Sorgulamanız gerekenler ;hangi motor konmuş ? motor şanzıman uygulamasını kim yapmış ?
Bir de arazi viteslerini konrtol edin.461 kasalarda ön ve arka arazi şanzımanı vardır.Bunlara da vitesin hemen yanında ki 2 kol ile müdahale edilir.

[attachment=1]

Gerisi teferruat.Ederi konusu alıcı ile satıcı arasında.

Hebel
 


Ynt: Üstadlardan yardım

nadir bey aldığımızda böyleydi diyorlar , onlarda bilmiyormuş kim hangi usta motor orjinal turbo sonradan takılmış dediler...sanırım anlayan birisini de yanıma alıp gidip baktırmak en iyisi , fethiyeden uzak bayagı ama olsun..birde aynı sitede ankara keçiörende bi araç buldum gd300 o nasıl sizce..teşekkürler...
 

Ynt: Üstadlardan yardım

selam kardes. resimlere bakinca arac fena gorunmez. 463 optik uygulanmis.. kibrisda bu ve sanirim tr'de de bu islem para keser ! mesela burda minimum 4000 tl :eek: bu gibi islem dusunursen hazir zaten ;)
motora gelince, sanirim sizde kanun degisdi, kocanda yazili motor neyse ayni olmasi gerek yeni takilan :( yani benzin ise dizel olmazmis, 300 d ise tekrar 300 olmasi gerekir...emin degilim ama oyle duydum bir zamanlar..

resim iyi cekilmis degil ama oto sanziman original gorunuyor. aslinda sahibinden makine'nin resmini istesen iyi olur.

ben bu araca bir kac yil once yine gordum satilikda. ayni resimler kullanildi.

bence yakindan incelemek lazim. bazen bu makyajlar biseyler orter. belki de temizdir...kimbilir.

acele etme, karsina guzel bir G cikacak !
 



Ynt: Üstadlardan yardım

Günaydın hüseyin bey..mersinli olduğumdan kıbrısa çok gelip gittim..ilk g hastalığım orada başladı..dediğiniz gibi çok acele etmiyorum..araştırıyorum..şu anda fethiyede yaşıyorum işim gereği , burada usta bulmak imkansız..o yüzden güzel temiz bi araç almak istiyorum almışken..ankarada buldum aynı yerde sitede siyah 28 istiyor oda..kliması falan yok bi de ona baktıracam ankaradaki g cilere ricamız olacak artık..90 91 92 model satılık hiç yok mesala..=)) o türkiyedeki kanun olayına hemen bugün bakıyorum..ve bilgiyi alır almaz buraya yazıyorum..çok teşekkür ederim.aracı bir alayım ilk irtibata gececeğim kişilerden biris de sizsiniz..snorkel teker jant lastik kıbrısa gelirim veya gelecek öğrenci arkadaşlarım çok getirtirebilirim malzemeler...buradaki bütün paylaşımlarınızı takip ettim ve gerçekten çok hoşuma gitti.
 

Ynt: Üstadlardan yardım

selam guvenc ! ben burdayim...ne zaman isterseniz yardimci olurum. ben surekli parca gonderiyorum, snorkel, helezon,ic aksam, jant....

bilgilerim beles tabii,,cekinmeden sorabilirisin.
saygilar.
 

Ynt: Üstadlardan yardım

vallaha teşekkür ederim..şu arabayı bi alayım gerisi kolay..6 7 ayda dediğiniz hepsi olur...miss gibi toplarız =))
 

Ynt: Üstadlardan yardım

evel allah !!

besmele cek'de yuru....umarim guzel bir G bulacan ;)

sen buldugun araclarin link lerini bizimle paylas. tr'deki G'ler belli zaten. mutlaka bir tanidik cikar..

aslinda kibrisda diff locker'li sol dumen G var ama tr'ye sokma hakkiniz varmi,bir arastir be guvenc.
 

Ynt: Üstadlardan yardım

ustadım teşekkür ederim =)) vallaha mersinde çok kıbrıs plakalı araç görüyorum..sanırım 6 ayda bir girdiçıktı yaptırıyorlar..türkiyede malum araba evin önündeyken bile adamın varsa girdi çıktı yaptırıyorsun..türk plakaya çevriliyor , ama çok masraflımı değil mi bilmiyorum..vallaha çok süper olur..orada okuyan ögrencilerin 3 yıl kalmış en az kıbrısta..bir araç getirme şansı var..bir bakayım tam detaylı size bilgi vereyim...şimdi bi araç buldum 1986 model adam 45 bin istiyor kuruşta inmiyor..5 ileri 6 silindir gd300 dizel..ön arka diffler de tamam..otamatik vites.. ama bana biraz çokmuş gibi geldi..şçyle bi araç buldum adam sadece yük taşımak için kullanmış , http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-gorulmeye-deger-deil-almaya-deger/detay...
Yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim...
 



Ynt: Üstadlardan yardım

link deki G'nin neden bonnet acik ama motorun resmini atmadi ??? bence o para cok !!

diger 86 model'in motor sonradan takma. 460'da 5 piston 617 motor var, 603 yok... fiyat ise cok yuksek. bilmem, araci gormek lazim. ama o rakamlara 463 alirisin be guvenc.

sen kibris meselesini arastir. burda bir tane uzun sase var magosa'da. yarin limana gidecem. sana drumjunun ve fiyati hakkinda bilgi ogrenirim.
 

Ynt: Üstadlardan yardım

Teşekkür ederim..dediğin gibi fiyat banada yüksek geldi..86 model için..çok hevesliyim sizde farkındasınız..ama acele etmemek en mantıklısı..ya burdan ya kıbrıstan bir tane düzgün güzel bir canavar alırız...o otamatik turbo dizel olan vardı ya tekirdağ çorludaki..onu araştırdım 35 binden 25 bine düştü telefonda..araba 4 senedir hiç bir servise bakıma sokmamışlar..ilk çalıştırdıklarında egsozdan duman geliyormuş..sanırım egsoz lastikleri eskimiş..ama 4 sene de servise sokmadıklarına göre..araba elimde patlayabilir yada çok masraf açabilir...sonuçta çorludan fethiye 1180 km..uzunyolda biyerde kalırım getirirken diye korktum..
 

Ynt: Üstadlardan yardım

Abi kıbrıs işini araştırdım..eskiden 20 yaş sonra 10 yaş , şimdi ise yeni yasayla 3 yaş üzeri arabaları türk plakası yapamıyorsun..yurtdısından getirtip..benim de gücüm 2008 modele yetmez =)) ..ama kıbrıs plakayla türkiyede rahat rahat dolaşabilirim..6 ayda bir giriş çıkıs yaptırıosun o iş için bi adam bulup sana haber vereceğim..taşucu limanında bir adamın varsa aracı götürmeden bile giriş çıkış yapabiliyorlarmış..bu konuyu özelden konusuruz abi..birde kıbrıstaki araçların fiyatları nedir ? ;)
 

Ynt: Üstadlardan yardım

selam guvenc. demek ki yolu var .. ;)

sana bir arastirayim be kardesim.. mutlaka bisey bulunur. sen bana bir rakam soyle, bende bir arastirayim ne var ne yok... eksik parcalari da varsa,mesela snorkel, jant lastik...onlar hep burda mevcut ve belki de daha uygun fiyata buluruk 8)

sol dumen isten bilirim ama birde sag dumen surme yasagi varmi oralarda..? yoksa eger benim arkadasimda cok guzel bir kisa sase var;
klimali
5 vites
605 motor ama duz makine. [istersen sana 662a takarik cikis yapmadan.]
original gomme vinc'i bile var...!
17" celik janti var
genis camurluklar
rengi silver metalik
koltuklar clk'dan cikma ;)

arac aslinda cok iyi, ama cocugun maddi durumu biraz kotu galiba. :(
 

Ynt: Üstadlardan yardım

abi araç o g resimlerinde en son koyduğun kısa kasa araç..10 numara duruyor..tam istediğim gibi..=)) ama sağ dümen burada çok zor abi..şimdi az önce telefonla görüştüm sağ dümene izin var..dediğim gibi 6 ayda bir giriş cıkış yapmak kosuluyla..ama ben aracı güzel toplayım gündeliktede kullanacağım..işe gelip giderken..falan..sağ direksiyonla zorlanırım sanırım ? hiç kulanmadım..abi sana özelden mesaj attım geldimi ? bi bakarmısın ? zaman aşımına ugradı sayfaya geri dön falan dedi..belki gelmemiş olabilir..saygılar..
 



Ynt: Üstadlardan yardım

yok şimdi baktım o resimdeki araç değilmiş =)) abi gece gündüz bu işi araştırıyorum..ahh bi mersinde olsaydım..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,196
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

SON KONULAR



Geri
Üst