Usta Off-Road'culardan Yardımı İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umut54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,129

umut54

Yeni Üye
merhaba ben adapazarında yenı ve acemı bır off road cıyım 1992 model bır xj aldım aracıma ılk aldıgımda takozlarla 15 cm yukseltımıstı ama cok sert ve zarar verırcı oldugunu dusundugum ıcın sokturdum sımdı aracımı once yukseltecem sonra jant alacam arkadasındada arb tarzı bır tampon yapacam ama bunları nerde bulurum nasıl yaptırım hangı usta ıyıydır hangısı malıyetı ucuzdur bu konuda ustalarımızın yardımlarını beklıyorum

Etiketler
Ynt: Usta Off-Road'culardan Yardımı İstiyorum

ustaların yardımcı olacağına eminim ben bi nokta koyayım buraya

umut54' Alıntı:
merhaba ben adapazarında yenı ve acemı bır off road cıyım 1992 model bır xj aldım aracıma ılk aldıgımda takozlarla 15 cm yukseltımıstı ama cok sert ve zarar verırcı oldugunu dusundugum ıcın sokturdum sımdı aracımı once yukseltecem sonra jant alacam arkadasındada arb tarzı bır tampon yapacam ama bunları nerde bulurum nasıl yaptırım hangı usta ıyıydır hangısı malıyetı ucuzdur bu konuda ustalarımızın yardımlarını beklıyorum

bütün parçalarınızı ,tar oto ,tarkan beyden bulabilirsiniz ,jant,yükseltme kiti ,vs vs , tampon vs port bagaj ,antalyada ahmet usta ya ,veya istanbulda orhan ustaya yaptırabilirsiniz kolay gelsin

yukseltme kıdı tarkan beyde kalmamıs ama tamponu yapan ustaların telfonu fılan olursa ararım onları

umut54' Alıntı:
yukseltme kıdı tarkan beyde kalmamıs ama tamponu yapan ustaların telfonu fılan olursa ararım onları

sipriş verebilirsiniz tarkan bey 1 ayda getiriyor , orhan ustanın telefonu bende yok , ama ahmet ustanınkini vereyim bendende selam söyleyin yeter 0 532 326 66 17

buda ahmet ustanın linki ve yatığı işler kolay gelsin

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR