Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,604
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulusotomotiv

1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları
Yer
istanbul
Web
www.ulusoto.com
gecen hafta yurt dışından gelen bir misafirimi boza içmeye götürdüm konuşma esnasında yabancı menşeyli yiyecek ve içeçekler konusunda sohbet ederken şunu farkettim cafeler hamburgercilerle alakalı yerlere ilgi büyüktü fakat geçmişde ülkemize özel boza gibi muhallebici gibi bircok insanların bir araya gelsiği sevgililerini alıp gittiği mekanlar vardı kış gecelerinde sokağımızdan gecen bozacılarımız vardı fakat zaman içind hepsini unttuğumuzu gördüm bu vesile ile 21-şubat-2010 tarihinde gelmek isteyenler olursa eğer tarihi vefa bozacısında hem toplanır sohbet ederiz hemde unuttuğumuz bir lezzeti hatırlarız diye herkese acık bir davet düşündüm gelmek isteyen arkadaşlarımız ismini yazdırırsa ona göre yer ayrılır bize sayı belli olsunki rahat rahat hem bozamızı icelim hemde sohbet edelim buluşma saati 15-00

adres
Vefa Bozacısı, Gıda Maddeleri San.Tic.A.Ş.
Vefa, Katip Çelebi Cad. No:104/1
34470 İstanbul-Türkiye
Tel:+90 212 519 49 22 Fax: +90 212 512 90 54

Etiketler

Ynt: Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010)

Keyifli olabilir. Havanın durumuna göre fotoğraf makinelerimizde yanımızda olur ve civarda ufak çaplı bir foto gezisi de yapabiliriz.

1. Ünal Çelik (ulusotomotiv)
2. Esra Akeroğlu (eftaLYa)

Cocuklugumun korkulu ruyasi bozaci,her camimin onunde bozaaaaaaa diye bagirdiginda beni yatagimdan sicratan tuhaf insan:smiley: sattigim bozayi icmeye geliyorum bende varim.

loganrory' Alıntı:
Cocuklugumun korkulu ruyasi bozaci,her camimin onunde bozaaaaaaa diye bagirdiginda beni yatagimdan sicratan tuhaf insan:smiley: sattigim bozayi icmeye geliyorum bende varim.

benimde hatırladığım sğuk kış günlerinde elinde bidonu olan yaşlı bir adamın sattığı bozalar gelir ..bu gideceğimiz yer ise tarihi vefa bozacısı korkmana gerek yok :smiley:)

Ynt: UnutulmuÅŸ Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Åžubat 2010)

Traji komik bir yanini istemeden hatirlatiyorum, Tarihi Vefa bozalari Ulkemizdeki krizin teget gectigi sirketlerden birisidir. Yok korkmuyorum Unal camin onunden gecmesinde gece vakti;)

gercek şuki acı yada tatlı bircok anısı var insanların geçmişde böyle mekanlarda bundan sonrada gene tarihi bir muhallebici düşünüyorum zaten :smiley:) hem yabancı mekanlar olmamalı hayatımızda her taraf cafe ile dolmuş yada hamburgercilerle unutmuşuz geçmişin tadını anılarını :smiley:)

Hadi bakalım. Bu saatte canım boza istedi. Ne yapacağız?

Ünal bize Boza getir. Leblebi de isterim. Tarçında. 2 kg olsun. Face de çok seviyor ;D ;D

bu akşam olmazda sözüm söz getirirm face istiyosa kader arkadaşıma getirmeyeceğimde kime getireceğim esra :smiley:)

Sanal olarak gelicekler
1 Ufuk Ozkan

Ne yapayım gelemiyoruz Böyle olsun dedim :smiley: :smiley: İdare edin artık :smiley:

ufuk abi ne demek gönlümüzdesin sende :smiley:)nasip olmadıki ankaraya gelmek görüşelim ama birkaç hafta sonra eskişehire gideceğim nasip olursa gelir ank uğrar orda iceriz :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
ufuk abi ne demek gönlümüzdesin sende :smiley:)nasip olmadıki ankaraya gelmek görüşelim ama birkaç hafta sonra eskişehire gideceğim nasip olursa gelir ank uğrar orda iceriz :smiley:

tamamdır Beklerim...

kısmet olursa ben ve co-pilotum akif ile gelicem

3. Can Uzunefe (c@n) + co-pilotum Akif

Sanal olarak gelicekler
1 Ufuk Ozkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri