Unutulanlar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,106

Etiketler
Ynt: Unutulanlar

ısınmak için ocak yanıyor, salonun ortasında ise tek bir sehba, sehbanın üzerinde bir gaz lambası ve ben ilk okul 1 veya 2 'deyim.
kenarda dolabın üzerinde kömürlü bir radyo, radyoda tek bir kanal- radyo 1. "aman eşref, canım eşref" türküsü, radyo tiyatrosu, türk hafif müziği, türk pop müziği vb.
ben sehbanın köşesinde ders çalışmaya çalışırken halamgiller çeyiz yapmaya çalışıyorlar o loş ışıkta.
hey gidi hey.
 

Ynt: Unutulanlar

elektrik kesilince (malum eskiden çok kesilirdi) rahmetli babannemin dizinin dibide oturur masal anlatmasını isterdik yalvararak.Bide yanan gaz lambası yada lüks lambasının ışığında gölge oyunu numaraları yapardık.(bu arada lüks lambasından acayip tırsardım patlıycak diye) Şimdi bunlar 8 yaşındaki oğluma hiçbirşey ifade etmiyor,ama bana çok şey...
 

Ynt: Unutulanlar

eskiden mahhallelerde bohcacılar gezerdi :smiley::smiley::smiley:

000fh1
 








Ynt: Unutulanlar

Sadece trt nin yayın yaptığı yıllarda (70 lerde). pazar sabahları almanyada kasabalar arası yarışmaların yapıldığı bir program vardı . yarışmalarda yerel giysileriyle çeşitli etaplarda en çok bonus toplayan takım kazanıyordu . Yarışma programının hemen ardındanda western filimleri olurdu.her pazar sabahı hasır şapkamı , oyuncak tabancamı alıp geçerdim televizyonun karşısına .
 





Ynt: Unutulanlar

eskiler elle yayık vururdu taze ayranın çıkmasını beklemek ne ayran amaa tereyağı parçacıları hala üzerinde olurdu :smiley:
 





Ynt: Unutulanlar

eskiden sokaklarda bir oyun kültürü vardı ne güzeldi,şimdi oyun denınce pc oyunları aklımıza gelıyor :(
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,268
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst