Unimog'a Alternatif Olabilir mi? :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,366

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
iveco_daily_4x4_1.jpg

iveco_daily_4x4_2.jpg

iveco_daily_4x4_3.jpg

iveco_daily_4x4_4.jpg

iveco_daily_4x4_5.jpg

iveco_daily_4x4_6.jpg

iveco_daily_4x4_7.jpg

Etiketler
Tata nın bir kamyoneti var. Hindistanda mercedes fabricasında üretilmiş, unimog a çok benziyor fakat 4 çeker dieğil. Fiyatıda çok uygun.

kıyaslama için teknik verileri gerekir kanımca. Çünkü iveco'da 4çeker araçlar konusunda oldukça başarılı bir firma.
Özellikle askeri bağlamda birçok ordu tarafından tercih ediliyor.

Aslında Türkiye için çok güzel bir araç olabilir. Yaklaşma ve uzaklaşma açıları iyi gözüküyor.
Sağlık Bakanlığı ambulans yapar. Türk Telekom vb. gibi pek çok kuruluşta kullanılabilir.
Araç sonradan 4X4 sistemi eklenmiş Transporter veya Sprinter yerine baştan revize edilmiş bir araç gibi göründü gözüme.
Hobi kullanımları içinde tercih edilebilecek bir araç olur bence. Güzel bir motokaravan veya camper yapılabilir bu araçtan.

Ynt: Unimog'a Alternatif Olabilir mi? :smiley:

unimogun yerini tutamaz o bir efsane ancak bu aracı çok beğendim

profilden unimog gibi bir duruşu var :p akrabasıyım dermiş gibi

gerek ihtiyaç gerek hobi amaçlı bir çok ihtiyaca cevap verebilecek bir araca benziyor

Bence tutamaz. Unimog da akslar tekere merkezden bağlanmıyor bir kere. Kendine has bir dişli sistemi var. Helezon yok.

Unimog arazide çok ama çok iyi fakat düz yolda biraz sıkıntılı. İveco düz yolda unimogdan daha iyi olduğu kesin nede olsa yeni teknoloji. Yeni kamyonlar üzerinde 25-30 ton yükle yolda binek araç gibi gidiyorlar. :smiley:))

İveco Türkiyede lansmanını yaptı bu aletlerin ancak sonra ne siteye ekledi nede başka biyerlerde gördüm . Sanırım kriz nedeniyle askıya aldılar. Çift kabin kesinlikle mükemmel bir hobi aracı olabilirdi.

biraz önce denedim. fotoğraflarda göründüğünden daha devasa bir alet. doğrusu pek keyif aldım. biraz fazlaca sarsıntılı. sanırım ön ve arka makas olmasından. yük taşımacılığı öncelikli tercihleri olmuş sanırım. daha önce scam denemiştim, ona nazaran çok daha iyi. ön,arka ve merkezi kilit var standart olarak.

arabanın iç hakkında fotoğraf çekmeyi unutmuşum. şimdi çok üzüldüm. kesinlikle çok konforluydu. 65.000. euro fiyatı var. mog la karşılaştırınca çok iyi bir fiyat.
2998 cc
176 hp
400 nm tork
direkt enjeksiyon, 4 silindir turbo dizel
sürekli dört çeker

nadir beyin denemesini çok arzu ederdim doğrusu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR