unimog ve mb trac arayanlar uygun fiyata buradan alabilirsiniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BBOYTED Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,530

BBOYTED

MEKANİK DAHİ
Yer
balıkesir ılıca kaplıcaları
MASCUS ikinci el işmakinası arama sitesi
http://www.mascus.com/

M-B-Unimog-2100,1d8a6ad1.jpg

Etiketler

Ynt: unimog ve mb trac arayanlar uygun fiyata buradan alabilirsiniz

Ben her ikisindende istiyorum ama yurt dışından Türkiye'ye ikinciel araç getirtilemiyor.Bir yığın bürokrasi ve prosedür var.

Serdar kardeş nasılsın. JEEP çizimleri yapıyordun çizmeyi bıraktın,mı ne yaptın?

Bırakmadım tabi napalım yaz geldi tarla işleri başladı 15 günden beri traktörden inmedim abi yaa ot balyası basıyoruz gece gündüz : ) aklınızda birşeyler varsa yazıp mesaj atın ben geçeğe çeviririm onu kağıt üzerinde

BBOYTED' Alıntı:
Bırakmadım tabi napalım yaz geldi tarla işleri başladı 15 günden beri traktörden inmedim abi yaa ot balyası basıyoruz gece gündüz : ) aklınızda birşeyler varsa yazıp mesaj atın ben geçeğe çeviririm onu kağıt üzerinde

Merhaba kolay gelsin öncelikle işimiz tabiiki karnımızı ondan doyuruyoruz bu devirde namerde değil merde bile muhtaç etmesin allah
herhangi bir isteğim yok sadece aklıma geldi ondan sordum ama o yetenek herkese verilmez tasarlamak çizmek geliştir bence kolay gelsin

Bi gün direksiyonuna gecmek nasip olur belki :smiley:)

dopamin' Alıntı:
Merhaba kolay gelsin öncelikle işimiz tabiiki karnımızı ondan doyuruyoruz bu devirde namerde değil merde bile muhtaç etmesin allah
herhangi bir isteğim yok sadece aklıma geldi ondan sordum ama o yetenek herkese verilmez tasarlamak çizmek geliştir bence kolay gelsin
Sağolasın ama uzun süredir elime kalem almamıştım. Aslında ilk okulda başladı bu sevda köşeli arabalar çizerken kaportalara şekilvermesini öğrendim resim dersinde konu ne olursa olsun ben araba çizerdim : ) insan yüzünü para versen çizemem zaten lisede makina ressamlığını tercih ettim hata yapmışım grafikerlik okumam gerekmiş neyse teknikresimide öğrendik üniversitede benimgibi çizen bir arkadaşa rastladım birlikde 8-10 farklı boyuttan birer araba çizip (logosu ve benzeri olmayan) çeşitli otomobil fabrikalarına gönderdik cevap bile gelmedi ama şuan 2005 megan HB e herkez biniyor ve benim 2002 de çizmiş olduğumla aynı : ) tabi patenti bizde olmadığından bir hak talep edemedik bende farklı bir meslekle uğraştığım için uzun süredir çizim yapmamıştım ama kışın söz çizip koycam siteye böylebir hikaye işde ( :

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR