O ORMANCI ALİ Ali DURKAYA Mesajlar 24 Tepkime Puanı 0 Yer BARTIN 23 Ara 2011 #1 Efendim merhabalar, Bartın sekmesi boş görününce bir kaç ekleme yapmak istedim. Yaz sonu Uluyay'la'da çekilen bazı resimleri paylaşmak istiyorum. Selamlar
Efendim merhabalar, Bartın sekmesi boş görününce bir kaç ekleme yapmak istedim. Yaz sonu Uluyay'la'da çekilen bazı resimleri paylaşmak istiyorum. Selamlar
necmettinsobutay Yeni Üye Mesajlar 18 Tepkime Puanı 3 Yer Bartın 19 Tem 2018 #2 Konu Uluyayla Türkiyenin en geniş alana sahip yaylalarından biri belkide en genişi. Ama tanınamamış. Tanıtalım.
Konu Uluyayla Türkiyenin en geniş alana sahip yaylalarından biri belkide en genişi. Ama tanınamamış. Tanıtalım.
ekmel58 Ana Kamp Mesajlar 83 Tepkime Puanı 33 19 Tem 2018 #3 Tanınmaması daha iyi biz millet olarak çevreye saygıyı temizliği daha öğrenemedik
necmettinsobutay Yeni Üye Mesajlar 18 Tepkime Puanı 3 Yer Bartın 21 Tem 2018 #4 ekmel58' Alıntı: Tanınmaması daha iyi biz millet olarak çevreye saygıyı temizliği daha öğrenemedik Genişletmek için tıkla ... İnanırmısınız az önce aynı şeyi düşündüm. Fazla reklam zararmı diye. Forumu açtım sizin cevabınızı gördüm. Ama tanınacaksa kimler tanımalı kimler tanımamalı. Asfalt yapılmamalı mesela. Sadece görmek isteyenler ulaşmalı.
ekmel58' Alıntı: Tanınmaması daha iyi biz millet olarak çevreye saygıyı temizliği daha öğrenemedik Genişletmek için tıkla ... İnanırmısınız az önce aynı şeyi düşündüm. Fazla reklam zararmı diye. Forumu açtım sizin cevabınızı gördüm. Ama tanınacaksa kimler tanımalı kimler tanımamalı. Asfalt yapılmamalı mesela. Sadece görmek isteyenler ulaşmalı.