supergezgin Karavan Yönetim Mesajlar 394 Tepkime Puanı 51 Yer Konya Web www.ukkf.org 22 Mar 2012 #17 Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Arkadaşlar, F.I.C.C. üyeliğimiz kendi web sitelerinde yayınlanmıştır. Bilgilerinize. Saygılarımla Erdal Öügen http://www.ficc.org/member.php?m=76
Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Arkadaşlar, F.I.C.C. üyeliğimiz kendi web sitelerinde yayınlanmıştır. Bilgilerinize. Saygılarımla Erdal Öügen http://www.ficc.org/member.php?m=76
i.güneş Zirve Mesajlar 3,402 Tepkime Puanı 60 Yaş 69 Yer Bursa Web www.ilhangunes.com.tr 22 Mar 2012 #18 Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Bunca emek ve azim karşılığı, daha nicelerinin de olacağına inanıyorum. Kutlarım Erdal başkan.
Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Bunca emek ve azim karşılığı, daha nicelerinin de olacağına inanıyorum. Kutlarım Erdal başkan.
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 22 Mar 2012 #19 Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Bir kez daha tebrikler, nice güzel haberler verebilmeniz dileklerimle.
Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Bir kez daha tebrikler, nice güzel haberler verebilmeniz dileklerimle.
mustafayetim Evim Arkamda Dünya Önümde Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 204 Yer Adapazarı 22 Mar 2012 #20 Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Emekleriniz bizim için çok değerli sagolun var olun.
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 22 Mar 2012 #21 Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Biz köylüyüz arkadaş, gözümüzle görünce inanırız; gördük inandık!.. Erdal Bey, siz başta olmak üzere UKKF yönetimine emekleriniz için teşekkür ederiz. Cavid Sezen
Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Biz köylüyüz arkadaş, gözümüzle görünce inanırız; gördük inandık!.. Erdal Bey, siz başta olmak üzere UKKF yönetimine emekleriniz için teşekkür ederiz. Cavid Sezen
mehmet_mtrs 05323035204 Mesajlar 1,636 Tepkime Puanı 181 Yaş 75 Yer İzmır 23 Mar 2012 #22 Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Sagol Erdal başkan. Biz çalışan adamı severiz. (amiyane gibi gelmesin , kafamın içindekini söyledim)
Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Sagol Erdal başkan. Biz çalışan adamı severiz. (amiyane gibi gelmesin , kafamın içindekini söyledim)