Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti.
UKKF'nin FICC'ye üyeliğini gönülden kutluıyorum, zorlu bir süreçti ve başarıldı.
Aynı şeyi CCI card için söyleyemeyeceğim. TKKD'ye üye olanlar zaten kartı almaya hak kazanıyorlardı. Kartın kullanım koşullarına bakarsanız yurtdışında kamp alanlarında bir nevi pasaport gibi kullanılabildiğini görürsünüz. Aynı kamp alanında 21 gün ve üstü kaldığınızda bir indirim sağlanması, indirim sağlanmasına kamp işletmecisinin onay vermesi, kartın bir ücret karşılığı
verilmesi, Kuzey Avrupa ülkelerinde genellikle geçmemesi, eksileri ... Sadece 1 yıl için geçerlidir. Kamp alanında başkalarına verdiğiniz zararların sigorta kapsamında olması güzel, ama Türkiye şartlarında raporlanması, sigortadan para alınabilmesi nasıl olur bilemem ..
Benzer şekilde bir de ACSI card ve İskandinav ülkelerinde geçerli olan Scandinavian Camping Card var. Güncel bilgiyi Ferhat verebilir, kampları kullandı mı, ne kadar indirim aldı gibi ...
Tüm bunlar, UKKF'nin FICC üyesi olmasının önemini etkilemez, sadece doğruların bilinmesini istedim, başarı FICC'ye üye olmaktır, indirim kartı değil, tekrar kutluyorum ...