UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,603

supergezgin

Karavan Yönetim
Yer
Konya
Web
www.ukkf.org
Değerli arkadaşlar,

FICC'ye yapmış olduğumuz başvuru bir çok uğraşıdan sonra kabul edilmiştir. UKKF, ülkemizde ilk kez bir Federasyon olarak FICC'ye üyeliğini gerçekleştirmiştir.

2012 yılından itibaren UKKF üyelerimiz FICC olanaklarından faydalanabilecek, yurtdışında düzenlenen Rally'lere (Karavancıların buluşması) katılabilecek ve özel bir ayrıcalığı olan CCI kartları sayesinde yurtdışı kamplardan önemli indirimler sağlayabileceklerdir.

FICC ve CCI kartları ile ilgili detaylı bilgiler daha sonra duyrulacaktır. http://www.ficc.org/ web sayfasından bilgi edinebilirsiniz.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiyi ve yükümlülüklerimizi daha sonra detaylı bir şekilde sizlere duyuracağım.

Saygılarımla

Erdal Ötügen
UKKF YK Başkanı

Etiketler
Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti.

Herkese hayırlı olması dileği ile,çok önemli bir adım karavan camiası için,emek verenleri tebrik ederim.

UKKF'nin FICC'ye üyeliğini gönülden kutluıyorum, zorlu bir süreçti ve başarıldı.

Aynı şeyi CCI card için söyleyemeyeceğim. TKKD'ye üye olanlar zaten kartı almaya hak kazanıyorlardı. Kartın kullanım koşullarına bakarsanız yurtdışında kamp alanlarında bir nevi pasaport gibi kullanılabildiğini görürsünüz. Aynı kamp alanında 21 gün ve üstü kaldığınızda bir indirim sağlanması, indirim sağlanmasına kamp işletmecisinin onay vermesi, kartın bir ücret karşılığı
verilmesi, Kuzey Avrupa ülkelerinde genellikle geçmemesi, eksileri ... Sadece 1 yıl için geçerlidir. Kamp alanında başkalarına verdiğiniz zararların sigorta kapsamında olması güzel, ama Türkiye şartlarında raporlanması, sigortadan para alınabilmesi nasıl olur bilemem ..
Benzer şekilde bir de ACSI card ve İskandinav ülkelerinde geçerli olan Scandinavian Camping Card var. Güncel bilgiyi Ferhat verebilir, kampları kullandı mı, ne kadar indirim aldı gibi ...

Tüm bunlar, UKKF'nin FICC üyesi olmasının önemini etkilemez, sadece doğruların bilinmesini istedim, başarı FICC'ye üye olmaktır, indirim kartı değil, tekrar kutluyorum ...

Hayırlı olsun, uluslar arası nitelikteki birliktelikler kolayla olmuyor, çaba gösterenlere teşekkürler. UKKF nin kampçılar ve karavancılar için faydalı olabilecek projelere öncülük etmesini ve gerçekleştirmesini dilerim.

Güzel bir haber. Böylelikle UKKF uluslararası tanınırlığa ulaşmış oldu.

teos' Alıntı:
Benzer şekilde bir de ACSI card ve İskandinav ülkelerinde geçerli olan Scandinavian Camping Card var. Güncel bilgiyi Ferhat verebilir, kampları kullandı mı, ne kadar indirim aldı gibi ...
2003 yılında İsveç'te kampta kaldığımda, Scandinavian Camping Card almamızın iyi olacağı söylenmişti. İndirim de yapılmıştı. Biz de almıştık. Norveç'te ise kimse bu kartı sormamıştı.
Bu sene ise Finlandiya'da kampingde kaldığımda ne kart soruldu ne de bir kart önerisi geldi. Hızlı tempo gezdiğimizden, İskandinavya'da başka kamping konaklaması yapmadık. :smiley:

Erdal bey şahsınızda tüm Federasyon Yönetim Kuruluna teşekkür ederim.

Ulusal düzeyde gelişmeye çalışan karavancılığımızın Uluslararası düzeyde temsil edilmesi doğaldırki etkileşim ve
iletişim içinde olunması ile farkındalıkların artacağına inanıyorum.
Bundan sonraki süreçte FICC kurullarında alınacak görevleri başarabilecek tecrübeli karavancılarımızın olduğunu
biliyoruz ve desteğimizi esirgemeyeceğimizi bir kez daha tekrarlıyorum.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Sayın UKKF çalışanları ve Erdal bey tebrikler ,hayırlı olsun.Mutlak ve mutlak avantajları olacaktır.Burada kamp ve karavancılığı yaygınlaştırmak ve faydalı olmak adına yapmış olduğunuz hizmetleriniz için teşekkürler.İyi çalışmalar. SEVGİ ve SAYGILAR.

Güzel bir gelişme; başta emeği geçenler olmak üzere, herkesi kutlarım!..

Bu işler sanırım böyle olacak; adım adım, basamak basamak...

Cavid Sezen

Değerli katkılarınızla gerçekleştirdiğiniz üyelikten ötürü sizi kutlar teşekkür ederim.

Hüseyin Işıl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR