değerli yöneticilerimizin konu açma yetkisi ile ilgili bir sınırlama getirmesini talep ediyorum. belli bir süre, belli bir mesaj sayısı olabilir ya da başlık admin onayından sonra açılabilir. troller can sıkıcı olmaya başladı. kendini akıllı sanan gerizekalılar forumu kirletmesin artık
12:05 te yukarıdaki mesajı yazdım saat 14:17 de sadece 19 dakika önce üye olan ve bence trol olan birinin açtığı konuyu okudum. elbette tüm beklentilerimizin anında gerçekleşmesini beklemek anlamsız olur ama gerçekten forum keçiboynuzuna dönüyor
Ailemizden biri idi. Köpek deyip geçmemek gerek, akıllı bir canlı idi. En ufak bir operasyonda bile 24 saat gözetim altında bekletilmesi gerekiyormuş. Bize hemen teslim ettiler. Bilmiyorduk, asıl üzen bu oldu. Yere düşmeden hemen önce, son bir kez bana geldi ve gözlerimin içine baktı. Yardım istiyormuş, anlayamadım. Onun üzüntüsünü yaşıyorum.
can yoldaşlarımızın vedası çoğunlukla böyle oluyor. son bir ümit, yardım istemek ya da ne olacağını bildikleri için veda etmek için yanımıza geliyor sonra bir köşeye çekilip sessizce ayrılıyorlar bu hayattan. biraz sonra ayrılacağımızın farkına varmamak, farkına varsak dahi elimizden gelen bir şey olmaması çok ama çok üzücü. sizi çok iyi anlıyor, üzüntünüzü paylaşıyorum...