Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rumelian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,793

rumelian

Kamp III
Yer
istanbul
arkadaşlar,
Aranızda bildiğiniz veya size ait Tüvde muayene görmüş frontera var mı? neler yaşamış? ne sorunlar çıkmış? paylaşırsanız sevnirim.

Etiketler
Ynt: Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu?

arkadaşım ben muayene yaptırdım. bende problem olarak çeki demiri ruhsata işli değildi, farın birinde çok küçük bir çatlak vardı onları problem ettiler. ben de çeki demirini söktüm ve farı değiştirdim. başka herhangi bir problemle karşılaşmadım...

Bundan 2 ay önce tüv'e girdim. Sadece ön barı sökmemi istediler.Orjinalde olsa kabul etmediler.Sanayide çıkarttım.Sadece bakıp onay verdiler .Takıp devam ettim.2 senelik vize verdiler.
Selamlar.

rumelian' Alıntı:
farı nekadara ve nereden aldın sorabilirmiyim?

arkadaşım ben yeni far alamadım. sordum fara 280 tl dediler. ben de benim servisçiye söyledim nazının geçtiği bir frontiyi çağır farları değiştirelim vizeden geçince geri değişelim dedim ve öyle yaptık ;)

bu doğru mu değil ama farın köşesinde incecik bir çatlaktan dolayı değişim isteyen zihniyete bu yapılır. hele benim gibi arabaya sadece hafta sonları dağ taş çıkmak için binen birisi için çok gereksizdi far değiştirmek...

ön bara gelince ben onu aracın orjnalinde olduğunu söyledim baktılar bir yere beni haklı buldular ve sökmeme gerek kalmadan vizeden geçtim...

1997 model 2.2 opel fronteram var ve hiç bir problem çıkmadı. umarım sizinde öyle olur yanlız girmeden önce far,fren,rot başları,silecekler(ön ve arka su pompaları dahil)baktırıp sorun varsa yaptırıp girersen iyi olur.ayrıca arabanın altından yere damlayan hiç birşey olmasın(yağ su gibi).bu kontrollerde her araç için gerekli zaten.

Benim bar'ı çıkarttılar.Orijinalinde olmadığını söylediler.

Valla bütün fronteralarda ,aynı tip roll bar var ama,nedense istenmiyor..İyice araştırmak lazım .ben fazla üzerinde durmadım açıkcası,Biran önce kaçmak için sanayide söktürttüm .Çok kolay çıkıyor.Ayrıca kontrol için istasyona tekrar girmene gerek yok.Dışarda bakıyorlar.
Sonra tekrar taktırırsın.Belki ruhsata işlenmesi gereke bilir.

slm arkadaslar bu tepe sis lanbaları ve lastıklere sorun cıkarıyorlarmı bılgısı olan varmı
bırde bende 95model 96mod ve 97 mod ojn ön sağ farları mevcut yenı hıc kulanılmamıs ısteyen olursa almanyadan getırdım uygun fıyata satabılırım

benim rollbarada birşey demediler sorunsuz geçtim 2yıllık vize aldım.çeki vardı bişey demediler

slm bende yeni yaptırdım camlarda filim koyurenk di sadace hafif kusur gorduler ama nerde yaptırdıgına baglı ben ankara ivedikte yaptırdim

Image(579).jpg

utkucan' Alıntı:
Selam bende yeni yaptırdım camlarda filim koyurenk di sadace hafif kusur gorduler ama nerde yaptırdıgına baglı ben ankara ivedikte yaptırdim

utkucan merhaba krom süsleri nereden aldın acaba? çok güzel olmuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR