Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım ben muayene yaptırdım. bende problem olarak çeki demiri ruhsata işli değildi, farın birinde çok küçük bir çatlak vardı onları problem ettiler. ben de çeki demirini söktüm ve farı değiştirdim. başka herhangi bir problemle karşılaşmadım...
Bundan 2 ay önce tüv'e girdim. Sadece ön barı sökmemi istediler.Orjinalde olsa kabul etmediler.Sanayide çıkarttım.Sadece bakıp onay verdiler .Takıp devam ettim.2 senelik vize verdiler.
Selamlar.
arkadaşım ben yeni far alamadım. sordum fara 280 tl dediler. ben de benim servisçiye söyledim nazının geçtiği bir frontiyi çağır farları değiştirelim vizeden geçince geri değişelim dedim ve öyle yaptık
bu doğru mu değil ama farın köşesinde incecik bir çatlaktan dolayı değişim isteyen zihniyete bu yapılır. hele benim gibi arabaya sadece hafta sonları dağ taş çıkmak için binen birisi için çok gereksizdi far değiştirmek...
ön bara gelince ben onu aracın orjnalinde olduğunu söyledim baktılar bir yere beni haklı buldular ve sökmeme gerek kalmadan vizeden geçtim...
1997 model 2.2 opel fronteram var ve hiç bir problem çıkmadı. umarım sizinde öyle olur yanlız girmeden önce far,fren,rot başları,silecekler(ön ve arka su pompaları dahil)baktırıp sorun varsa yaptırıp girersen iyi olur.ayrıca arabanın altından yere damlayan hiç birşey olmasın(yağ su gibi).bu kontrollerde her araç için gerekli zaten.
Valla bütün fronteralarda ,aynı tip roll bar var ama,nedense istenmiyor..İyice araştırmak lazım .ben fazla üzerinde durmadım açıkcası,Biran önce kaçmak için sanayide söktürttüm .Çok kolay çıkıyor.Ayrıca kontrol için istasyona tekrar girmene gerek yok.Dışarda bakıyorlar.
Sonra tekrar taktırırsın.Belki ruhsata işlenmesi gereke bilir.
slm arkadaslar bu tepe sis lanbaları ve lastıklere sorun cıkarıyorlarmı bılgısı olan varmı
bırde bende 95model 96mod ve 97 mod ojn ön sağ farları mevcut yenı hıc kulanılmamıs ısteyen olursa almanyadan getırdım uygun fıyata satabılırım