Türkiye ve Avrupa'daki campingler , haritadaki konumları ve diğer bilgiler..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SRDRGV Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,439

SRDRGV

0 537 3124135 serdargov@gmail.com-TRAFIC MULTIX
Yer
KARŞIYAKA / İZMİR
Tüm Avrupa ve Türkiyedeki kampingleri kapsayan , harita üzerinde konum ve adreslerini görebileceğiniz , özellikleri hakkında bilgi alabileceğiniz , bir çok dilde hazırlanmış bir site.

Haydi bakalım kampçılar , Türkiye dar geliyorsa Avrupa'daki kamp alanları bizleri bekliyor ;D
23930 adet kamp , bir tanesi mutlaka sizin için.. :eek:

http://tr.camping.info/

Uploaded with ImageShack.us

Etiketler
Ynt: Türkiye ve Avrupa'daki campingler , haritadaki konumları ve diğer bilgiler..

Harita üzerinde gezildiğinde Türkiye'nin kamp alanları konusunda ne geride olduğunu çok rahat görebiliriz.Fransa'ya şöyle bir baktım maşallah her yer fıkır fıkır kamp alanı dolu.
Paylaşım için teşekkürler,güzel site.

Ynt: Türkiye ve Avrupa'daki campingler , haritadaki konumları ve diğer bilgiler..

Evet Türkiye'de kamp alanları sayısının çok az olduğu bir gerçek. Ama kampçı sayısı da çok az ve ekonomik sıkıntıları var. Ayrıca kampçılık orada bir kültür,yaşam tarzı. Eğer yanlış bilmiyorsam Avrupada 4 milyonun üzerinde karavan var.Bu durumda hem kamping sayısının fazla olması hemde kalitesinin yüksek olması doğaldır. Kampımı ziyaret eden yabancılara genellikle karavanlarının fiyatını sorarım. Özellikle Hymmer marka karavanlar 80 ile 120 bin euro arasında diyorlar. Örneğin alttaki resimdeki karavan 120 bin euro. İçini gezdim yok yok. Bir de Avrupa ve Türk kamp sitelerinde bir çok kampın adı yok veya bazı kamplar web sayfası hazırlayıp yayınlamıyorlar.

Kendilerini tanıtmak için teknolojiyi kullanmıyorlar. Demek ki işleri iyi ihtiyaçları yok :smiley:

www.tepecamping.com

[attachment=2]

canon fotoğraflar 012.jpg

adingil' Alıntı:
Evet Türkiye'de kamp alanları sayısının çok az olduğu bir gerçek. Ama kampçı sayısı da çok az ve ekonomik sıkıntıları var. Ayrıca kampçılık orada bir kültür,yaşam tarzı. Eğer yanlış bilmiyorsam Avrupada 4 milyonun üzerinde karavan var.Bu durumda hem kamping sayısının fazla olması hemde kalitesinin yüksek olması doğaldır. Kampımı ziyaret eden yabancılara genellikle karavanlarının fiyatını sorarım. Özellikle Hymmer marka karavanlar 80 ile 120 bin euro arasında diyorlar.Bir de Avrupa ve Türk kamp sitelerinde bir çok kampın adı yok veya bazı kamplar web sayfası hazırlayıp yayınlamıyorlar.

Kendilerini tanıtmak için teknolojiyi kullanmıyorlar. Demek ki işleri iyi ihtiyaçları yok :smiley:

www.tepecamping.com

[attachment=3]

Sn. Adalet Dingil

Sizin gibi kamp yönetici ve sahiplerinin bu tür forumlarda yer alıp biz kampçıların görüşleri , talepleri , eleştirileri ile ilgili bilgi sahibi olmanız ve bu doğrultuda hizmet verme çalışmalarınız çok güzel. Keşke dediğiniz gibi bütün kampların yetkilileri sizin gibi etkin olsalar.

Yıllarca Denizli'de görev yapıp , emeklilik sonrası memleketim İzmir Karşıyaka'ya dönen birisi olarak Denizli ve Pamukkale'nin bende hatıraları çoktur. Tepe Camping olarak web sitenizi inceledim çok düzenli , temiz ve bakımlı bir kamp olarak görünüyor. Tek kusuru zannediyorum ağaçların henüz yeni yetişiyor olması. Buda kampın yeni açılmış olmasından kaynaklanıyor herhalde. İleride çok daha güzel olacağına eminim.

Sizlere çalşmalarınızda kolaylıklar diliyor , kampınızın her bakımdan diğer kampinglere örnek olmasını diliyorum.

Serdar Göv

Madem bu işe başladık , biraz daha bilgi sahibi olabilmek adına Türkiye'ki kamplarda dahil olmak üzere tüm Avrupa'daki kamping bilgilerini ve haritadaki konumlarını bildiren bir web site adresi daha veriyorum. Arşivinizde bulunmasında fayda var.

http://www.europe-camping-guide.com/

Doğrudur Sn: Serdar Göv

Kampımız birkaç zeytin ağacının olduğu tepede 2005 yılı sezonunda açıldı ve ilk üç yılı bazı nedenlerden dolayı kayıp yıllar sayılır. Sonraki iki sezon yara sarma dönemi oldu. Son iki sezon da iyi bir portföyümüz oluştu.Gölge olayını şimdilik ahşap pergolalar ile çözdük. Zaten ben de web sayfamı geçen sene oluşturdum.

Kamp alanları konusunda en prestijli ve yaygın olan sitelerden biri de aşağıda olduğunu biliyorum.

http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/

[attachment=1]

06.10.2011 Tepe Alm-Frans Resmi 005.jpg

adingil' Alıntı:
Doğrudur Sn: Serdar Göv

Kampımız birkaç zeytin ağacının olduğu tepede 2005 yılı sezonunda açıldı ve ilk üç yılı bazı nedenlerden dolayı kayıp yıllar sayılır. Sonraki iki sezon yara sarma dönemi oldu. Son iki sezon da iyi bir portföyümüz oluştu.Gölge olayını şimdilik ahşap pergolalar ile çözdük. Zaten ben de web sayfamı geçen sene oluşturdum.

Kamp alanları konusunda en prestijli ve yaygın olan sitelerden biri de aşağıda olduğunu biliyorum.

http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/

=============================================================================

Bende tam yukarıda bahsedilen siteyi incelerken Adalet beyden bilgi geldi. Diğer sitelere benzerliğinin yanında çok güzel ve farklı bir özelliği geçmiş yıllar boyunca yapılan istatistikler sonucu kamplara ait elde edilen , aylara göre hava ve deniz suyu sıcaklığının çizelge halinde gösterilmesi. Böylece kampçı arkadaşlar kamp tercihlerini yaparken hava ve deniz suyu sıcaklıkları hakkında da bilgi alıp kamp tarihini belirleyebilecek.

Diğer bir adres de aşağıda. Gördüğünüz gibi Avrupa'da bu konuda oldukça geniş bir bilgi ağı var.

http://www.campingo.com

[attachment=2]

http://www.tepecamping.com

tepe7.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR