Evet Türkiye'de kamp alanları sayısının çok az olduğu bir gerçek. Ama kampçı sayısı da çok az ve ekonomik sıkıntıları var. Ayrıca kampçılık orada bir kültür,yaşam tarzı. Eğer yanlış bilmiyorsam Avrupada 4 milyonun üzerinde karavan var.Bu durumda hem kamping sayısının fazla olması hemde kalitesinin yüksek olması doğaldır. Kampımı ziyaret eden yabancılara genellikle karavanlarının fiyatını sorarım. Özellikle Hymmer marka karavanlar 80 ile 120 bin euro arasında diyorlar.Bir de Avrupa ve Türk kamp sitelerinde bir çok kampın adı yok veya bazı kamplar web sayfası hazırlayıp yayınlamıyorlar.
Kendilerini tanıtmak için teknolojiyi kullanmıyorlar. Demek ki işleri iyi ihtiyaçları yok
www.tepecamping.com
[attachment=3]
Sn. Adalet Dingil
Sizin gibi kamp yönetici ve sahiplerinin bu tür forumlarda yer alıp biz kampçıların görüşleri , talepleri , eleştirileri ile ilgili bilgi sahibi olmanız ve bu doğrultuda hizmet verme çalışmalarınız çok güzel. Keşke dediğiniz gibi bütün kampların yetkilileri sizin gibi etkin olsalar.
Yıllarca Denizli'de görev yapıp , emeklilik sonrası memleketim İzmir Karşıyaka'ya dönen birisi olarak Denizli ve Pamukkale'nin bende hatıraları çoktur. Tepe Camping olarak web sitenizi inceledim çok düzenli , temiz ve bakımlı bir kamp olarak görünüyor. Tek kusuru zannediyorum ağaçların henüz yeni yetişiyor olması. Buda kampın yeni açılmış olmasından kaynaklanıyor herhalde. İleride çok daha güzel olacağına eminim.
Sizlere çalşmalarınızda kolaylıklar diliyor , kampınızın her bakımdan diğer kampinglere örnek olmasını diliyorum.
Serdar Göv