serkan şen
* SAKARYA *
2 gün sürecek yarışların 1.günü olan seyirci etabı tamamlandı.Epey zevkli geçen yarışmanın fotoğraf ve videolarını buradan baylaşalım.İlk fotoğraf benden....selamlar....
bende bukadar az beklemiyordum ama nası oldu anlamadım yarış heyecanına kapıldım sanırımBaran 54' Alıntı:kanka senden bu kadar az foto beklemiyordum bişi anlamadık ama yarın eğer orda olursam ki herşeyi anlarım am ençok hakan adaşımın vadettikleri aklımda bizimki oraya gelip tanışmak eğlenmek yemek içmek gormak olur her halde . ;D ;D ;D
bu arada serkan abi tek resimmi sen nerdesin ben senide orda görmek istiyorum resuce . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ya görür gibi oldum simdi. ;D ;D ;D ;D
unc' Alıntı:olaya üzüldüm,geçmiş olsun ,anlaşılan daha da vahim kazalar yaşanabilirmiş
bende c.tesi oradaydım
yer olarak güzeldi,parkur zor bir parkur değildi,biraz sulansa daha da iyi olurdu,
fakat rescue görevi yapacak araç çok yetersizdi(sarı dodge) o yüzden çok zaman kayıpları oldu ,daha sıkı araçların görevli olması beklenirdi
ben offroad da hız olayını sevmediğim için,bence olayın ruhuna da aykırı,bu araçlar için tehlikeli de olmakta,beceri ve araç performansını gösterecek daha zor bir parkur yeterli,eski organizasyonlarda çok daha zor geçişler vardı
selamlar
ben pazar günü olmadığım için bilmiyorum vaziyetiTempus' Alıntı:bahsettiginiz nedenlerden dolayi ben gidip izlemiyorum meselacunku benimde offroaddan anladigim bu degil. yunanistanda yapilan trophy yi izlemeye gidebilirim ama cunku orda gercek off road yapiyorlar, araclar vincleyip ilerliyor vs vs. tabi bu gercek tanimi benim icin. Belki baskalarinin off road anlayisi hiz ustunedir. Ben daha cok camel trophy etaplari gibi araclarin ekip calismasi ile yol alabildigi, seyler izlemek istiyorum, boyle olsa sanirim tv lerde de daha cok ilgi gorur.
birde bu tip organizasyonlarda saglik ve ilk mudehale ekibi icinde ciddi bir 4x4 arac olmali , varmiydi bilmiyorum ama yoksa buyuk eksikmis.