Assasin 110 inches of pure pleasure. Mesajlar 2,178 Tepkime Puanı 4 Yer Kocaeli/İzmit 16 Mar 2011 #17 Ynt: Türkiye Kuşları tabiatdostu' Alıntı: eğer cevap gelmeseydi vaz geçmeyi düşünüyordum.kendim çalıp kendim dinliyorum diye düşünmeye başlamıştım. teşekkürler assasin... Genişletmek için tıkla ... Mahrum etmeyin bizi bu güzelliklerden
Ynt: Türkiye Kuşları tabiatdostu' Alıntı: eğer cevap gelmeseydi vaz geçmeyi düşünüyordum.kendim çalıp kendim dinliyorum diye düşünmeye başlamıştım. teşekkürler assasin... Genişletmek için tıkla ... Mahrum etmeyin bizi bu güzelliklerden
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 16 Mar 2011 #18 Ynt: Türkiye Kuşları Ardea cinerea-Gri balıkçıl daha önce göndermiş olduğum fotoğrafın sahibi... Ardea alba-Büyük ak balıkçıl her iki türde su kuşlarımızdandır göçmen olsalarda yerli olanların sayısıda epeyce çoktur.
Ynt: Türkiye Kuşları Ardea cinerea-Gri balıkçıl daha önce göndermiş olduğum fotoğrafın sahibi... Ardea alba-Büyük ak balıkçıl her iki türde su kuşlarımızdandır göçmen olsalarda yerli olanların sayısıda epeyce çoktur.
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 16 Mar 2011 #19 Ynt: Türkiye Kuşları Fulica atra-sakar meke.su kuşu ve çoğunlukla göçmendir.havalanmak için su üzerinde epeyce koşarak yükselir... gaza geldim galiba))
Ynt: Türkiye Kuşları Fulica atra-sakar meke.su kuşu ve çoğunlukla göçmendir.havalanmak için su üzerinde epeyce koşarak yükselir... gaza geldim galiba))
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 16 Mar 2011 #20 Ynt: Türkiye Kuşları Phalacrocorax-karabatak yurtta bir çok göl ve göletlerimizde bulunurlar.
CJ7V8 Aerodynamics are overrated. Mesajlar 948 Tepkime Puanı 2 Yer Tarsus 17 Mar 2011 #21 Ynt: Türkiye Kuşları Fikret Bey,lütfen devam ediniz.İlgi ile takip ediyorum
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 17 Mar 2011 #22 Ynt: Türkiye Kuşları Oenanthe oenanthe-kuyrukkakan.en yaygın kuyrukkakan cinsinden biridir... teşekkürler Sami bey.selamlarımla.
Ynt: Türkiye Kuşları Oenanthe oenanthe-kuyrukkakan.en yaygın kuyrukkakan cinsinden biridir... teşekkürler Sami bey.selamlarımla.
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 17 Mar 2011 #23 Ynt: Türkiye Kuşları Acrocephalus scirpaceus-saz kamışçını.ötücü bir türdür sulak alanlardaki kamışlık bölgelerde yaşarlar.
Ynt: Türkiye Kuşları Acrocephalus scirpaceus-saz kamışçını.ötücü bir türdür sulak alanlardaki kamışlık bölgelerde yaşarlar.
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 17 Mar 2011 #24 Ynt: Türkiye Kuşları fikret bey .Bilgilendirmenize ve görsellerinize teşekür ederim.Her şeyiyle titiz bir çaba ve çalışma.devamnı bekliyoruz.
Ynt: Türkiye Kuşları fikret bey .Bilgilendirmenize ve görsellerinize teşekür ederim.Her şeyiyle titiz bir çaba ve çalışma.devamnı bekliyoruz.
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 17 Mar 2011 #25 Ynt: Türkiye Kuşları Streptopelia turtur-üveyik.göçmen bir kuştur güvercin gillerden bir türdür. teşekkürler sayın freegraf
Ynt: Türkiye Kuşları Streptopelia turtur-üveyik.göçmen bir kuştur güvercin gillerden bir türdür. teşekkürler sayın freegraf
Assasin 110 inches of pure pleasure. Mesajlar 2,178 Tepkime Puanı 4 Yer Kocaeli/İzmit 17 Mar 2011 #26 Ynt: Türkiye Kuşları Güvercin-keklik kırması bir tür gibi.
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 17 Mar 2011 #27 Ynt: Türkiye Kuşları Columbidae-kumru.şehirlerde kasabalarda çokça görülürler.güvercin gillerden dir.
Ynt: Türkiye Kuşları Columbidae-kumru.şehirlerde kasabalarda çokça görülürler.güvercin gillerden dir.
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 17 Mar 2011 #28 Ynt: Türkiye Kuşları Streptopelia senegalensis-küçük kumru.güvercin gillerdendir.şehirlerde yaşarlar.
Ynt: Türkiye Kuşları Streptopelia senegalensis-küçük kumru.güvercin gillerdendir.şehirlerde yaşarlar.
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 17 Mar 2011 #29 Ynt: Türkiye Kuşları Columbidae-güvercin.güvercin gillerdendir şehirde ve kırsalda yaşayanları vardır.
Ynt: Türkiye Kuşları Columbidae-güvercin.güvercin gillerdendir şehirde ve kırsalda yaşayanları vardır.
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 21 Mar 2011 #30 Ynt: Türkiye Kuşları Athene noctua-kukumav.en yaygın baykuş türlerimizin başında yer alırlar...
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 21 Mar 2011 #31 Ynt: Türkiye Kuşları Oenanthe oenanthe-kuyrukkakan.,göçmen kuştur mayıs başları gibi yurda girer...
tabiatdostu yaşamak çok güzel kıymetini bilene... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ist 21 Mar 2011 #32 Ynt: Türkiye Kuşları Lanius collurio-kızılsırtlı örümcek kuşu.göçmendir nisan mayıs gibi yurda girer...
Ynt: Türkiye Kuşları Lanius collurio-kızılsırtlı örümcek kuşu.göçmendir nisan mayıs gibi yurda girer...