Merhaba;
Atlas Dergisi, Haziran 2012 eki olarak, "1/250.000 ölçeğinde, Türkiye Karayolları Atlası, güncellenmiş 2012" veriyor; ben, bugün aldım. (Dergi ve eki, ikisi: 8 TL; bu parayı eder mi bilmem...)Geçen yıl da, Atlas'ın 2011 karayolları ekini almıştım; bu yılki ile aynı, ilk anda gördüğüme göre. Geçen yıl aldıysanız, bu yıl almaya gerek yok. Benim geçen yıl aldığım atlas, biraz hırpalandı da... ;D
Atlas'a gelirsek; "iç güveyinden hallice"... Yer yer önemli sayılabilecek yanlışlıklar olmasına karşın, kullanıyorum. Kaç yıldır bu yanlışlıklar konusunda, Atlas Dergisi'ne ileti gönderiyorum; dönmediler bile...
1/250.000 ölçekli bir Türkiye haritasında, köy yollarına değin bilgi var. Yanında bir güvenilir Türkiye karayolları haritası olmak koşuluyla (T.C. Karayolları haritası örneğin), kullanılması ve evde, gezenevde bulundurulmasında yarar var. (Zaman varsa, Google Maps'den de araştırma yapılması önemli.) Navigasyon'um yok ama bu yıl almayı düşünüyorum, bazan çok gerekiyor. Navigasyonu aldıktan sonra da ben yine aracımda, atlasın kağıdına dokunmak isterim (köylü garanticiliği); aygıt bozulur ama bizim atlas(lar) bozulmaz...
İyi gezilerde kullanma dileğiyle!...
Cavid Sezen
Not: Fotoğraf yüklemek istedim ama sanırım bir sorun var...
Benim Firefox'ta bir sorun var sanıyorum; Internet Explorer'dan yükleyebildim...
Atlas Dergisi, Haziran 2012 eki olarak, "1/250.000 ölçeğinde, Türkiye Karayolları Atlası, güncellenmiş 2012" veriyor; ben, bugün aldım. (Dergi ve eki, ikisi: 8 TL; bu parayı eder mi bilmem...)Geçen yıl da, Atlas'ın 2011 karayolları ekini almıştım; bu yılki ile aynı, ilk anda gördüğüme göre. Geçen yıl aldıysanız, bu yıl almaya gerek yok. Benim geçen yıl aldığım atlas, biraz hırpalandı da... ;D
Atlas'a gelirsek; "iç güveyinden hallice"... Yer yer önemli sayılabilecek yanlışlıklar olmasına karşın, kullanıyorum. Kaç yıldır bu yanlışlıklar konusunda, Atlas Dergisi'ne ileti gönderiyorum; dönmediler bile...
İyi gezilerde kullanma dileğiyle!...
Cavid Sezen
Not: Fotoğraf yüklemek istedim ama sanırım bir sorun var...
Benim Firefox'ta bir sorun var sanıyorum; Internet Explorer'dan yükleyebildim...