Türkiye Karayolları Atlası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,261

gezmen

Karavan Yönetim
Yer
Akhisar
Merhaba;

Atlas Dergisi, Haziran 2012 eki olarak, "1/250.000 ölçeğinde, Türkiye Karayolları Atlası, güncellenmiş 2012" veriyor; ben, bugün aldım. (Dergi ve eki, ikisi: 8 TL; bu parayı eder mi bilmem...)Geçen yıl da, Atlas'ın 2011 karayolları ekini almıştım; bu yılki ile aynı, ilk anda gördüğüme göre. Geçen yıl aldıysanız, bu yıl almaya gerek yok. Benim geçen yıl aldığım atlas, biraz hırpalandı da...
;D

Atlas'a gelirsek; "iç güveyinden hallice"... Yer yer önemli sayılabilecek yanlışlıklar olmasına karşın, kullanıyorum. Kaç yıldır bu yanlışlıklar konusunda, Atlas Dergisi'ne ileti gönderiyorum; dönmediler bile...
:( 1/250.000 ölçekli bir Türkiye haritasında, köy yollarına değin bilgi var. Yanında bir güvenilir Türkiye karayolları haritası olmak koşuluyla (T.C. Karayolları haritası örneğin), kullanılması ve evde, gezenevde bulundurulmasında yarar var. (Zaman varsa, Google Maps'den de araştırma yapılması önemli.) Navigasyon'um yok ama bu yıl almayı düşünüyorum, bazan çok gerekiyor. Navigasyonu aldıktan sonra da ben yine aracımda, atlasın kağıdına dokunmak isterim (köylü garanticiliği); aygıt bozulur ama bizim atlas(lar) bozulmaz... ;)

İyi gezilerde kullanma dileğiyle!...
:smiley:

Cavid Sezen
Not: Fotoğraf yüklemek istedim ama sanırım bir sorun var...
:(
Benim Firefox'ta bir sorun var sanıyorum; Internet Explorer'dan yükleyebildim... :smiley:

Atlas 001.jpg

Etiketler
Ynt: Türkiye Karayolları Atlası

Merhabalar,
Cavid abi ben yıllardır (ilk günden) Atlas dergisine aboneyim.
Eksiklikler konusunda okadar haklısınızki inanılmaz, birçok defa uyarı yaptığım halde dikkate bile almadılar.
Hemde ilçeleri hala belde olarak bahsetmişlerdi ve ben o konuda uyarmıştım düzeltme yapmadılar.
Önceki dönemlere göre kağıt ve baskı kalitesi çok geriledi desem yalan olmaz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Ne yapalım Niyazi Bey, "koyunun olmadığı yerde, keçiye Abdurrahman Çelebi diyorlar"; daha iyisi yapılıncaya değin, kullanacağız!.. :( :-X

Selamlar.
Cavid Sezen

Cavid hocam,
Benzetmeniz çok yerinde olmuş, birde Boyut diye bir yayın evi var onlarında çok güzel gezi rehberleri var, hem güncel hemde kağıt ve baskısı kaliteli.
Daha iyisini bulana kadar, en iyisi bu diyeceğiz sizinde dediğiniz gibi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri