Mehmet hocama bir kez daha teşekkürler...
Mehmet hocayı emeğinden dolayı kutlamakla beraber ben bu projenin eksik ve yetersiz olduğunu düşünüyorum...
13 yıllık inşaatçı gözüyle bakınca bu projenin dahada geliştirilmesi gerektiğini, en azından federasyonun bir proje ihalesi açmasının daha doğru olacağını düşünüyorum...Böylece ihaleye katılan projeler içerisinden çok daha işlevsel bir proje seçilebilir belki...
Mehmet hocam gerçekten hem bu spora, hemde federasyona gönül vermiş vede her türlü özveride bulunan çalışkan birisi...Bunu buradaki çalışmalarındanda anlıyabiliyoruz...Şantiye bilgisi varmıdır bilmiyorum ama sanırım sadece sporcu gözüyle bu projeyi oluşturmuş...Ben ilk bakışta birçok eksiği tesbit ettim...Mesala ilk gözüme çarpan yatakhane projesinde neden dolap yok, bu insanlar nerede soyunup giyinecekler, elbiselerini vede eşyalarını nereye bırakacaklar?
Umarım Mehmet hocam bu projedeki eksikleride eş-dost yardımıyla giderir ve federasyon ondan sonra uygulamaya geçer...
Böyle bir proje bizler açısından son derece önemli...Doğanın vede dağların doğal yapısını bozmamakla birlikte bu tür tesislerinde yapılması zaruri bir ihtiyaç...İnşallah en kısa zamanda hayata geçirilir...
Federasyonumuza vede Mehmet hocaya bir kaz daha teşekkürler...
Sevgi ve Sagılarımla...
Ekleyen : Ayduran // 23.04.2007 23:53:38
Merhabalar; güzel dileklerin için sonsuz teşekkürler. Bende İnşaat mezunuyum

hem makina hem inşaat projesi üzerinde çalışmlarım ver ve halende devam etmekte.Tabiki eksiklikler olacak, bu eksiklikler fikir alış verişi yapılarak giderilecektir. Saygılar sevgiler Ayduran kardeş.
Ekleyen : mcaglayan // 24.04.2007 01:49:32
Hocam tekrar merhaba...Cevabınız için teşekkür ederim...Benim amacım yermek yada eleştirmek değil aksine yardımcı olabilmekti...Sizinde inşaatçı olduğunuzu öğrenince daha bir sevindim...Çünki bu projeyi dahada geliştirecek teknik bilgilerede sahipsiniz...Ayrıca bu inşaat bilgisi dağcılık tecrübenizlede birleşince gerçekten ortaya son derece işlevsel vede faydalı bir proje çıkacağını umut ediyorum...
Size ve federasyonumuza bu çalışmadan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum....
Dağlarda görüşmek ümidiyle...
Sevgi ve Saygılarımla...
Ekleyen : Ayduran // 24.04.2007 16:50:02