Türkiye Dağcılık Federasyonu 2013 Ücretleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mücahit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,939

mücahit

Yeni Üye
TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONCA 20 OCAK -31 ARALIK 2013 TARİHLERİ ARASINDA UYGULANACAK ÜCRETLER

EĞİTİM BİTİRME BELGESİ ÜCRETİ : 250.00 TL

DAĞ MİHMANDARI BELGE ÜCRETİ : 250.00 TL

ROTA YAPICA BELGESİ ÜCRETİ : 205.00 TL

ROTA YAPICI BELGE VİZE ÜCRETİ : 50.00 TL

HAKEM BELGESİ ÜCRETİ : 250.00 TL

HAKEM BELGESİ VİZE ÜCRETİ : 20.00 TL

ANTRENÖR BELGESİ ÜCRETİ : 100.00 TL

DENKLİK BELGESİ ÜCRETİ : 150.00 TL

KİMLİK BELGESİ ÜCRETİ : 20.00 TL

ASIL BELGE YERİNE GEÇECEK YAZI ÜCRET İ : 250.00 TL
SPOR TIRMANIŞ DUVARLARI DENETLEME ÜCRETİ : 2.500.00 TL

HER TÜRLÜ İTİRAZ HARCI ÜCRETİ : 150.00 TL

KURS BAŞVURU HARCI : 200.00 TL

EĞİTİM FAALİYETLERİNE KATILACAK 25 YAŞ ÜZERİ SPORCULAR HER FAALİYET İÇİN: 50.00 TL

İL FAALİYETLERİNDE İSE HER FAALİYET İÇİN SPORCULUDAN : 50.00 TL

KİŞİLERİN FEDERASYON EĞİTİMLERİNE KATILMASI HALİNDE HER EĞİTİM İÇİN KİŞİ BAŞI 200.00TL, EĞİTİMİ KENDİ İLİNDE YAPILMASINI İSTEMESİ HALİNDE HER EĞİTİM İÇİN KİŞİ BAŞI 600.00 TL

FEDERASYON BANKA İBANI:

BANKA : GARANTİ BANKASI ANAFARTALAR CADDESİ ŞUBESİ / ANKARA

İBAN : TR03 0006 2000 7110 0006 2992 02

TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

Etiketler
Ynt: Türkiye Dağcılık Federasyonu 2013 Ücretleri

Ohh suyundan da koysunlar.

Aynı şehirde eğitim verince adam başı 600 liracık.

Eee bu paralar dağcılara nasıl geri dönecek.? Eğitmen başına kaç kişi düşecek.

8-10 kişilik özel sınıf isterim ben 600 lira ödeyecek isem.

TezzMertek' Alıntı:
Ohh suyundan da koysunlar.

Aynı şehirde eğitim verince adam başı 600 liracık.

Eee bu paralar dağcılara nasıl geri dönecek.? Eğitmen başına kaç kişi düşecek.

8-10 kişilik özel sınıf isterim ben 600 lira ödeyecek isem.

Murat ,,,suyundan'da koydurursan oda ayrı bir ücret. ;D Milleti soyan soyana,Federasyonu ayrı soyar,Outdoor mağazaları ayrı soyar,Bakalım nolcak........

itiraz etmeyi düşünen varsa 150 tl yi hazır etsin..
şimdi yerel kulüplerde eğitim veriyoruz diyerek fahiş fiyat talep etse,
bu rakamları yüksek bulan kişiler nasıl dağcılık yapacak,zaten bu iş gönül işi insanlar para ayırırken defalarca düşünmek zorundalar.malzemeler ayrı pahalı, eğitimi (olmazsa olmaz) o da pahalı doğaya çıkacak insan kalmayacak bu gidişle..

TÜM EĞİTİMLER YAZ TEMEL+GELİŞİM+İLERİ KAYA+KİSSSSSSS teMEL+KİSSSSS gelişim+BUZ+YAZ ARAMA KURTARMA+KİSSSS KURTARMA===================8*200=1600 +250 (KURS BİTİRME BELGES)============1850 TL gülermisin ağlarmısın

Gelin bizim yanımıza gezin dağları bedavaya.

Haldun ağabey ne diyor acaba bu işe.

Dur mesaj atıp bu başlığa davet edeyim.

Şu durum acınası bir durum hadi diyelim federasyonun paraya ihtiyacı var ve bizler de isteriz ki federasyon gelişsin güzel şeyler yapsın falan filan yeşillik ot çörek bal su ama bu kadar değil yani faydası olacaksa herkesin bütçesine uygun bir para istenir diyelim ama bu yapılan soygunculukdan başka birşey değildir.Ve federasyon bu aldığı paralar karşılığında acaba kaç kişiye nasıl imkanlar sağlayacaktır bence eğer böyle bir para alınıyorsa, isteyen dağcı gidip ne bileyim bir himalayalar da denemeler yapabilmeli ve bu da federasyonun cebinden çıkmalı.(Abartmış olabilirim. :D )

leeennnnnnn hep benimnmi bahtsızlığımdır yahuuuuuu klüp içinde düzenlenilen eğitime paralı diye gitmedim tdf den parasız yada düük ücretle alırım diye şuna bak yaaaa bide klübü zorunlu tutuyo anasınıa satayım klüp giri ücreti 250 yıllıkaidat bedeli 75 tl nasıl altından kalkacaz be insafsızlar

Vay anasını diyecek çok şey var ama yeri değil.

20 Ocak 2013 tarihinde Ankara da yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar gereği 2013 yılı ocak ayından itibaren düzenlenecek her eğitim faaliyetinde 25 yaş üzeri sporculardan 50 TL katılım ücreti alınmasına, ayrıca eğitim ve tırmanış faaliyetlerine katılacak sporculara hiçbir ödeme yapılmamasına, bu uygulamanın önceki yıllardan katılan sporculara da uygulanmasına karar alınmış ve bu hususlar internet sitesinden duyurulmuştur. Sporcularımıza önemle hatırlatırız.

Allahtan zamanında eğitimlere gitmişim.Yoksa malzeme içinmi para ayıracaz eğitimemi.Yol masrafın + her kamp 1 hafta bu da ciddi bir yeme içme masrafı.Allah 25 yaş üzerindeki arkadaşların yardımcısı olsun.

murat eğer 25 yaş üstüne 50 tl ise onada can feda 200 tl lik fiyat ne için onu anlamadım

Aslen beden eğitimi öğretmeni olmakla birlikte, yaklaşık 5 yıl kadar başka bir federasyonda başkan yardımcılığı yaptım. Spor denilen kavramın federasyon penceresinden bakıldığında bizlerin düşündüğü gibi olmadığını gördüğümde istifa ettim.
Gelelim dağcılık federasyonu kararına; ???
Zaten genel müdürlükten aldıkları para var, o para ile sporcu yetiştirmesi gerekirken hevesleri neden kırarlar ki?

cidowsky' Alıntı:
murat eğer 25 yaş üstüne 50 tl ise onada can feda 200 tl lik fiyat ne için onu anlamadım

Eğitimlerin tamamını bitiren kişilere verilen sertifikanın bedeli.Belki bunu mantıklı karşılayabiliriz.Öncesinde her eğitime gelene yol parası ve diğer masraflar için verilen bir ücret vardı.Bu işe gönül vermiş ve eğitimini almak isteyen arkadaşların cebinden her hangi bir ücret çıkması söz konusu değildi.Şimdi ise tek fark 25 yaş üstü kişilerden eğitim başı 50 tl alınması.

Bu konuyla alakalı konuşulması gereken başka bir konu daha var tabiki.Fakat bu kez işin içine siyaset girecektir.Bu tarz yazılarda site kurallarına aykırı olduğu için açmak çok doğru değil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri