Turkcell Karıncaları At Arabasında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,424

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
[attachment=1]

Turkcell Gönüllüleri, Şanlıurfa Siverek’teki Kapıkaya İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek okulun açılışını yaptı ve öğrencilere okul malzemeleri dağıttı.

Turkcell çalışanlarının oluşturduğu Turkcell Gönüllüleri, Şanlıurfa Siverek’teki Kapıkaya İlköğretim Okulu’na futbol sahası,basket sahası,tören alanı,oyun alanı,çeşme ve kütüphane yaptılar. Turkcell Gönüllüleri’nden oluşan 36 kişilik ekip, 15-16 Kasım’da Siverek’teki Kapıkaya İlköğretim Okulu’na gelerek okulun açılışına katıldı ve öğrencilere mont, bot ve kırtasiye malzemeleri dağıttılar.

Hediyeleri kapan çocuklar At arabaları ile köylerine geri dönen çocuklar ilginç görüntü oluşturdu.

Turkcell Gönüllüleri tarafından yapılan futbol ve basketbol sahası,tören ve oyun alanı , eşme ve kütüphanenin açılışının yapıldığı törene, Kapıkaya Belediye Başkanı,İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Kaymakamı katıldı.

Turkcell İl İletişim Bölüm Yöneticisi Yusuf Özer proje ile ilgili olarak ,’’Turkcell çalışanlarından oluşan Turkcell Gönüllüleri, Turkcell çalışanlarının farklı hayatlarla tanışmalarını sağlıyor, bu hayatlara değer katıyor,sosyal sorumluluk çalışmalarını sadece uzaktan izlemiyor, “Ben ne yapabilirim’i sorguluyor.Yaklaşık 500 Turkcell çalışanı düzenli olarak her ay maaşlarından bu projelere destek veriyor ve zaman ayırıyor.sonucunda ‘’İlk Tatilini yapan çocuklar, susuz köye su, fen laboratuarı, merak odaları, oyun alanları, sıcacık giysilerle sıcacık gülümsemelere kavuşan binlerce çocuğun mutluluğunu yaşıyoruz.’’dedi.

Siverek’teki Kapıkaya İlköğretim Okulu’nun 750 öğrencisi bulunuyor.Kapıkaya İlköğretim Okulu’na iyileştirme çalışmaları,Turkcell Gönüllüleri’nin şimdiye kadar destek verdikleri en büyük proje. Turkcell Gönüllüleri, Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in çalışanlarından oluşuyor.Yardıma ihtiyacı olan kişi ve projeleri sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak tespit eden Turkcell Gönüllüleri, bireysel olarak kişi ve projelere destek vermeye devam ediyor.

1.jpg

Etiketler
Ynt: Turkcell Karıncaları At Arabasında

Seval Hanım,
Turkcell den bizde sıramız gelince destek bekliyoruz. Halen yemekhanemiz beklemede.

Ynt: Turkcell Karıncaları At Arabasında

Merhaba Kemal Bey,
Unutmadım, aklımdasınız.
İnşallah çözebiliriz sizin yemekhane sonunu da.
Gönül ister ki hiç böyle sıkıntılar olmasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,937
Kaydolan Son Üyemiz
İsmet Avcıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR