Tüm Bursa Rotaları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deepnatur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,095
Ynt: Tüm Bursa Rotaları

tavsiyeler için teşekkürler..
yalnız hangi parkur hangi mevsimde gidilebilir, yada şöyle sorayım; bu rotalarda ilerleyeceğimiz en eksterem hava şartı nedir?
 

Etiketler
Ynt: Tüm Bursa Rotaları

bursa çevresi 10'dan fazla rota kaydettim. hepsi de çok güzel yerler. http://www.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=cagatay adresinden inceleyebilir ve gps datalarını indirebilirsiniz.
 



Ynt: Tüm Bursa Rotaları

Üstadlar ben dağ yürüyüşlerinin en amatör noktasındayım...5-6 kişilik doğa sever bir grubuz bursa kaplıkayadan bakacak'a çıkmak istiyoruz fakat rota ve yol hakında en ufak bir fikrimiz bile yok.. İŞ stresini uludağın o güzel doğası ile sirkelemek istemekteyiz ne tavsiye edersiniz?
 



Ynt: Tüm Bursa Rotaları

sertirmak' Alıntı:
Sarıalan'a teleferikle varıldıktan sonra, Çobankaya'ya doğru giden orman içi patikasını izleyerek önce Çobankaya'ya, ardından volfram madenine gidecekmiş gibi yoldan değil kestirme ara patika sisteminden taş göletlere. Burada çadır kurulur ve ertesi gün volfram üstünden Zirvetepe yapılır. Ertesi gün Fatintepe'ye çıkılır (ki Zirvetepeye çıkmaktan daha yorucudur). Bir sonraki gün ise volframdan Zirvetepe'ye paralel göllere kadar yürünür (en yorucu parkur). Sonra süren bitmiştir İstanbul'a geri dönülür.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Irmak beye sonuna kadar katılıyorum :smiley:
 

Ynt: Tüm Bursa Rotaları

Kestel'den (orhaniye köyü) göllere çıkabilir, kamp kurup ertesi gün otellere devam edebilirsiniz.
http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1828561
sağanak yağmur ve fırtına yüzünden ıslak bir şekilde geceyi geçirdikten sonra aynalı göl yakınlarına gelmişken geri döndüm. ammman yanınızda panço bulundurun.
 

Ynt: Tüm Bursa Rotaları

küçük bir bilgilendirme..


bildiğiniz üzere Uludağ Milli Park bölgesi.. doğa yürüyüşlerini valilik emri ile izinli olarak yapmak gerekiyor, en azından yerel kolluk kuvvetine güzergah hakkında bilgi ve irtibat numarası verilmesi gerekiyor ki olumsuz bir durumda yardım ve müdahale daha hızlı olsun.. ayrıca her ne kadar dikkat edilse ve yerde ateş yakmanın keyfi ayrı olsa da, bizlerden sonraki nesilleri de düşünmemiz gerekiyor.. yerde ateş yakıldığı sürece her yeni gelen "izlerin üzerinde ateş yaktık" bahanesiyle ateş yakıyor.. kendine fazla güven olumsuz sonuçlar doğurur.. ve ayrıca çadır alanı olarak belirlenmiş yerler haricinde çadır kurmak izne tabi.. keyif yapmak, doğanın tadını çıkartmak için gittiğiniz faaliyetlerden ceza makbuzuyla dönmek zorunda kalmamanız dileğiyle.. saygılar..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,248
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst