Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca makyaj malzemelerinin üretiminde her yıl 500 mılyon hayvan kobay olarak kullanılıyor. Kimilerinin göz kapakları kesiliyor, kimilerinin dudaklarına dolgu yapılıyor.Bir çamaşır makinasının yıkama başı su tüketimini neden firmalar vermez? ya da bulaşık makinası? Enerji hityacı kaçınılmaz. fakat minimumda kullanılması bir avantaj sağlayacaktır.Devir kapital sistemin ceplerini doldurmaya devam ettiği dönem oldukça, biz çizgi filmlerde makyaj yapan çocuk görmeye devam ederiz.tavuk yemekleri yapan firmalarda o hayvanların neler çektiğini, seri üretim et üretilen yerlerde ömürleri boyunca yürümeden sadece yedirilip içirilen(kimyasal destekleyiciler ile) gözleri bağlanan hayvanları gördükçe insanlığımdan utanıyorum.Doğayı biz mahvediyoruz...
Ayrıca makyaj malzemelerinin üretiminde her yıl 500 mılyon hayvan kobay olarak kullanılıyor. Kimilerinin göz kapakları kesiliyor, kimilerinin dudaklarına dolgu yapılıyor.
Bir çamaşır makinasının yıkama başı su tüketimini neden firmalar vermez? ya da bulaşık makinası? Enerji hityacı kaçınılmaz. fakat minimumda kullanılması bir avantaj sağlayacaktır.
Devir kapital sistemin ceplerini doldurmaya devam ettiği dönem oldukça, biz çizgi filmlerde makyaj yapan çocuk görmeye devam ederiz.
tavuk yemekleri yapan firmalarda o hayvanların neler çektiğini, seri üretim et üretilen yerlerde ömürleri boyunca yürümeden sadece yedirilip içirilen(kimyasal destekleyiciler ile) gözleri bağlanan hayvanları gördükçe insanlığımdan utanıyorum.
Doğayı biz mahvediyoruz...
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız