Trophy Türk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,353

ict3055

Zirve
Yer
Bolu
Trophy_Turk.jpg
......

Trophy Türk; yaz sonu TV8 ekranlarında yayına girecek olan bir program. Programda 20 yarışmacı birbirleriyle ve vahşi doğanın zorluklarıyla mücadele edecek. Programın Afrika’da çekilecek olması, yarışmayı daha heyecanlı bir hale getiriyor. Dünyanın en büyük yırtıcılarının yaşadığı Kenya’da yapılacak olan yarışmada; hepimizi adrenalin dolu bir program bekliyor…

TV8 kanalından yapılan açıklamaya göre içerisinde ünlülerinde bulunduğu 20 kişilik ekip, Kenya’da vahşi doğayla mücadele edecek. 1000 km’lik parkurda timsahlarla dolu nehir geçişleri, Kenya ormanlarındaki şelaleler ve Hint Okyanusu’ndaki dev dalgalarla mücadele edecek olan 20 kişi hepimizi ekranları karşısına bağlayacak gibi görünüyor.

Dünyanın en yırtıcı hayvanlarıyla burun buruna gelecek ve birbirleriyle mücadele edecek olan bu 20 kişilik ekipten sadece bir kişi yarışma sonunda büyük ödülün sahibi olacak. Türk televizyonlarının sevilen programı Servivor’a rakip olarak gösterilen Trophy Türk’ü heyecan ve merak içerisinde bizle sizler gibi beklemekteyiz.

Trophy Türk’e yarışmacı olarak katılmak isteyenler; aşağıda linkini verdiğim formu doldurarak seçmelere katılmaya hak kazanabilirler. Yarışmaya katılacaklar 11 – 12 Ağustos 2012 tarihinde, saat 10:00 – 18:00 arası WOW İstanbul Otel’de yapılacak seçmeler sonucunda belli olacak.

Trophy Türk – Başvuru Formu: http://www.tv8.com.tr/s-28-0-trophy-turk

Trophy Türk hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için; TV8 tarafından yapılmış program tanıtım videosunu aşağıya ekliyorum. İyi Seyirler…

http://vimeo.com/46024682

ALINTIDIR: http://www.boloff.com/2012/08/08/trophy-turk-yakinda-tv8-ekranlarinda/

Boloff.com içeriği: www .boloff. com /2012/08/08/trophy-turk-yakinda-tv8-ekranlarinda

Etiketler
Ynt: Trophy Türk

Çağrı katılım için formu doldurduk ama tam olarak ne olacak tanıtım filmindede bir şey yok araçlı 1000 km mi araçsız etaplar varmı aracı kanal mı veriyo ;D ;D yakıt beleşmı ;D ;D(yakıt parça sıkıntısı yoksa ben üzerine para vermeye raziyim işin açıkcası ) (şöyle yapılı vx 80 güzel olurdu hani yada fj 70 )araçta ekip halinde mi olacaksın bu 1000km de doğadan mı yiyip içeceksin çağırırlarsa öğreneceğiz belki bilgin vardır diye soruyorum kardeş

simurg2' Alıntı:
Çağrı katılım için formu doldurduk ama tam olarak ne olacak tanıtım filmindede bir şey yok araçlı 1000 km mi araçsız etaplar varmı aracı kanal mı veriyo ;D ;D yakıt beleşmı ;D ;D(yakıt parça sıkıntısı yoksa ben üzerine para vermeye raziyim işin açıkcası ) (şöyle yapılı vx 80 güzel olurdu hani yada fj 70 )araçta ekip halinde mi olacaksın bu 1000km de doğadan mı yiyip içeceksin çağırırlarsa öğreneceğiz belki bilgin vardır diye soruyorum kardeş

Abi o konuda bende sana katılıyorum Bolu'dan da formu dolduran abilerimiz oldu ama neye gideceğini kimse bilmiyor :smiley: :smiley: :smiley:
Bu konuda yetersiz açıklama yapılmış, Trophy Türk logosunda 4x4 olduğuna göre o parkur araçlarla geçilecek.
Ama timsahlı dereden geçerken araç batarsa kim ne yapacak orasını bilmiyorum :smiley:
Form hayırlı olsun bakalım, katılırsan gururumuz olursun :smiley: full destek :D

Bakkan' Alıntı:
45 gün sürmesi kötüymüş, gidipte dönebilirsem bi işimde olmaz. ::smiley:

İşim olmasa ben bile gitmeyi düşünürüm Burak abi, gayet eğlenceli olacağını düşünüyorum. Boloff Başkanı İrfan Bilgin'e gaz veriyorum bakalım. Belki kulübümüzü temsilen katılır. :smiley: Tabi sadece form doldurmakta yetmiyor seçmeler falanda var.

Çağrı hiç boşuna kasmayın abi, dün İlhan Abi ile gittik biz otele, wipeout'a katılmış ne kadar deli varsa ordaydı, show adamı arıyorlar anladığım kadarıyla, ben form doldurmuştum ama vazgeçtim döndüm, program da vardı... İlhan Abi kalmış, bir iki soru sorup yollamışlar...

selimsani' Alıntı:
Çağrı hiç boşuna kasmayın abi, dün İlhan Abi ile gittik biz otele, wipeout'a katılmış ne kadar deli varsa ordaydı, show adamı arıyorlar anladığım kadarıyla, ben form doldurmuştum ama vazgeçtim döndüm, program da vardı... İlhan Abi kalmış, bir iki soru sorup yollamışlar...

Hadi ya...

Ama sonuçta bir TV programı deli aramaları gayet normal Selim'cim.
Ama yeni yüzler, yeni deliler arıyorlardır bence.
Bence camiamızdan vakti olanların katılması gereken bir program... En azından 1 kaç kişi olsa tanıdık tadından yenmez.
Düşünsene yakın arkadaşlarının orada yarıştıklarını ve senin tv'de onları izlediğini ;)

ict3055' Alıntı:
Hadi ya...

Ama sonuçta bir TV programı deli aramaları gayet normal Selim'cim.
Ama yeni yüzler, yeni deliler arıyorlardır bence.
Bence camiamızdan vakti olanların katılması gereken bir program... En azından 1 kaç kişi olsa tanıdık tadından yenmez.
Düşünsene yakın arkadaşlarının orada yarıştıklarını ve senin tv'de onları izlediğini ;)

Doğru diyorsun da oradakilerin derdi bu değil malesef... Neyse hayırlısı ile güzel olur inşallah... Umarım iki gün sonra "Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş Kenya 2012 değil, Konya 2012 olacaktı o" demezler... ;D ;D

Boşver sen onu, bir dahaki kamp ne zaman, ben Nevşehir'den döndüm, bilmem anlatabildim mi?? ;D ;D

selimsani' Alıntı:
Doğru diyorsun da oradakilerin derdi bu değil malesef... Neyse hayırlısı ile güzel olur inşallah... Umarım iki gün sonra "Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş Kenya 2012 değil, Konya 2012 olacaktı o" demezler... ;D ;D

Boşver sen onu, bir dahaki kamp ne zaman, ben Nevşehir'den döndüm, bilmem anlatabildim mi?? ;D ;D

Ben şöyle 3 - 5 araç kamp atmayı sakin sakin takılmayı öyle çok özledim ki;
Arada bir bende mi Kenya'ya gitsem diyorum içimden :smiley:
Gidip orada yaşasam mesela Mis :smiley:

Abi en kısa sürede organize edin, bir telefona bakar;
Ayı'ya Bal yer misin diye sorulur mu hiç :smiley:

Aşağıdaki linkteki habere göre
Program sunucuları Ertem Şener ve Helin Avşar
Yarışmacılar Berksan, Önder Bekensir ve Zaza Enden

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/21234422.asp

Bu bilgiler ışığında programa katılmak isteyenler bir kez daha düşünsün bence ;D

İyi günler
Gezenbilir den katılım olacak mı ? sabırsızlıkla bekliyoruz
Saygılar

zucchero' Alıntı:
Aşağıdaki linkteki habere göre
Program sunucuları Ertem Şener ve Helin Avşar
Yarışmacılar Berksan, Önder Bekensir ve Zaza Enden

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/21234422.asp

Bu bilgiler ışığında programa katılmak isteyenler bir kez daha düşünsün bence ;D

Özelliklede Zaza ile yarışacak olanların :smiley: hahahah :D

elemelerde sorun değildide geçmek konsept bize uygun değildi onlar daha cok saclar rastalı tipler her tarafı dövmeli arkadaşlar daha cok işgisini cekip arada birkaç bu işden anlayanı secip angaryayı onlara yıkma gibi eğilimleri vardı yani 20 kişiden 4 işi bilen gerisi tirübüne oynayacak tiplerdi :smiley:)) buyursunlar ilk dağ bayır kum deneyimini yaşasın söhret olmak isteyen arkadaşlar ama inkar etmemek lazım elemelerde cok enteresan arkadaşlar vardı :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR