İstanbul'dan selamlar.
Bende doğa ile içli dışlı olmayı sevenlerdenim kamp ve doğa gezileri alanıyla ilgileniyorum daha çok. Şimdilik dağcılık tecrübem olmadı ama ilerleyen zamanlarda dağcılığı da tecrübe etmek istiyorum. Henüz etkin olarak aranıza yeni katıldım fakat bende yıllardır GEZENBİLİR'in gizli takipçilerinden biriyim. Saygılar, sevgiler.
aksam saat 19.00 ile 22.00 arasında
Kadıkoy balon Cafe'de olacagız...
Geocaching, oryantiring gibi konularda muhabbet etmek isteyen Geocaching Turkiye Grubu neler yapıyor ogrenmek isteyen herkesi etkinliğimize bekliyoruz..
Adım Harun SAĞLAM,
Bandırma'lıyım. Kendi çapımızda bir arkadaş grubumuz var ve fırsat buldukça küçük doğa yürüyüşleri yapıyoruz. Bunun yanında her sene bizim için büyük denilebilecek 1 haftalık yürüyüşlerimiz oluyor.
Bunların bir kısmına http://geziveanlati.blogspot.com.tr/ sayfasından ulaşabilirsiniz.
Blog sayfasında uzun uzadıya anlattığım Kaz dağları ve Uludağ-Oylat rotaları gibi bizi 5-6 gün yürütecek yeni rotalar aramaktayız...
Cigdem hanim merhaba ilginiz icin cok tesekkurler ben yeni gordum mesajinizi o yuzden daha once donus yapamadim. Ve evet msj sinirindan dolayi ozel mesj atamiyorum ama egitimler konusunda tecruberinizi ogrenmeyi cok isterim tesekkurler
Merhaba arkadaşlar. Alper Sertkaya. Kocaeli Gebze'de öğretmenlik yapıyorum ve Darıca'da oturuyorum. Kampçılık, trekking daha doğrusu doğa sporlarının birçoğu ilgimi çekiyor. Sitenin uzun zamandır üyesi ve takipçisiyim.
selam gezenbilir ailesi.Ahmet Deniz Kapcı.Aslen Konya'lıyım,Bilecik'te öğretmenlik yapıyorum.Ne kadar doğadan uzak kalsam da bir şeyler yapma gayretindeyim.Umarım gezenbilir ailesi ile eyleme geçebilirim
selamlar ben denizliden said 21 yaşındayım ve öğrenciyim trekking i çok seviyorum ve her fırsatta yapmak istiyorum ama denizlide bu hobiyi yapan kimseye ulaşamadım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
selamlar ben denizliden said 21 yaşındayım ve öğrenciyim trekking i çok seviyorum ve her fırsatta yapmak istiyorum ama denizlide bu hobiyi yapan kimseye ulaşamadım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Zirve dağcılık denizli şubesi,,,DENDAK (Denizli dağcılık kulubü ) İnternette Denizli dağcılık kulupleri diyerek araştır,,Eğe bölgesi dağcılık üzerine en bol kulube sahip bölgemizdir.
Ismim Doga.Istanbulda yasiyorum ve ayni zamanda burada universite ogrencisiyim.Trekking , camping asil ilgi alanlarim.Likya yolu gibi ufak bir deneyimim oldu sirada karia ,st paul gibi memleketimizin guzide yollari var .Onlari yapmaya calisirken hem yoldas bulma hemde bilgi paylasma acisindan burada bulunmaktayim.
merhabalar. hasan ünal ben. bankacıyım. yürümeyi yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum. ankara'dan doğa yürüyüşü ve kamp aktivitelerine gönüllü olurum.
Merhabalar
Bu sene ki tatilimde yurt dışı olarak planlıyorum. Sizce nerelere gitmeliyim ve aslında bakındığım bir kaç site var bunlar arasında bir kaç yer seçtim. Paylaştığım linkte ki yerlerden sizce trekking yapabileceğim nereler olabilir? Başka önerebileceğiniz var mı?
http://blogcaddesi.com/herkesin-hayali-tatili-yurt-disi/
Gezenbilir ailesi sizleri seviyorum
Merhabalar bende siteye bugün itibariyle üye olmuş bulunmaktayım.Ekonomistim,bir kamu kurumunda memur olarak çalışmaktayım ve aynı zamanda elektrogitar çalıyorum...Boş zamanlarımı daha önce tecrübe etmediğim yeni deneyimlerle geçirmeye gayret ediyorum. Yeni aktiviteler denemeyi seviyorum.Şuanlık haftasonları programımın boş olması nedeniyle günübirlik veya 1 gece kalışlı her türlü aktiviteye katılabilirm..Saygılar..