Trabzon - Artvin Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan farslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,127

farslan

Yeni Üye
Ağustos ayı içerisinde Trabzon' dan başlayacak olan bir gezi planlıyorum. Nasıl olur bilmiyorum ama güzargahımı Trabzon, Gümüşhane, Erzurum, Van, Ağrı, Kars, Artvin ve sahilden tekrar Trabzon olarak düşünüyorum.
Biraz uzun bir yol ama görülecek çok şey var oralarda ve gitmişken hepsine uğramak istiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?

Etiketler
Ynt: Trabzon - Artvin Turu

benzer bir rotada sitemiz üyeleri daha önce şöyle bir gezi yapmışlardı : http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,2587.0.html
bunun yanısıra http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,1916.0.html
http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,1081.0.html
adreslerinde ve sitede başka bilgiler bulabilirsiniz.

Güzel bir rota, yollar hep asfalt temiz, Akdamar adası, Muradiye Şelalesi, Ağrı Dağı, İshakpaşa sarayı, Anı harabeleri, Ardahan, Şavşat bu mevsimde gezmek için idealdir. Artvinde Kafkasör şenliklerini kaçırmayın bence. Yaylalar da çok güzel olur dönüşte bi Sultan Murat yaylasına çıkın derim.
biz kışın benzer bir rotadan gitmiştik
iyi yolculuklar

Açıkcası aynı dönemde benim de böyle bir isteğim mevcut. Yıllık iznimi ona göre ayarlıyorum. Henüz gezi planlarını yapamadım ama bu sene o bölgelere gitme vakti gelmiştir. Trabzon ya da Erzurum başlangıçlı olmak zorunda tabi.

merhabalar,

ben de uzun zamandır karadeniz'in hayalini kuruyordum ve 21 temmuz'da nikahım var ve hemen sabahında da vatandaşlık görevimi yapıp akşama doğru düşeceğim karadeniz'in yollarına.. Aslına bakarsanız nereden başlıyacağımı net olarak bilmiyorum ama elimde oldukça not var ve forum da bayağı yardımcı oldu.. Artık doğaçlama bir gezi olacak biraz ama yeşile ve doğaya susamış birisi olarak sabırsızlanıyorum..

merhabalar,

görüşlerini belirten herkese çok teşekkür ederim. ben de karadenizi ilk defa göreceğim ve çok da merak ediyorum. asıl amaç karadeniz olmasına rağmen Van' a kadar da inebilirsem çok iyi olacak. sorunum gene çok uzun bir zaman ayıramamak bu geziye, toplamda 4 günüm var tüm programı gerçekleştirmek için :-\

görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR