serkan hocam yaşarsam ömür yeterse yaz beni bir kişi banko varım...insan dediğin neki daldaki kuru yaprak bin senede yaşasak son durak kara toprak. tek tek yapraklar gibi dökülüyoruz be hocam. elimiz ayağımız tutarken limitleri zorlayıp gidelim sakın umutsuzluğa kapılma bir sen bir ben kalsakta gidelim.ertelemeyelim. yarına kim öle kim kala.aslında güney afrika düşünüyordum dünya kupasını hem yol güvensiz hemde gelecek kimseyi bulamadım. ben varım hocam sonuna kadar
önderciğim böyle bir geziyede ancak toyotayla çıkılır.bütün bu forumda 12000 km gaz basacak kaçtane araç var herkez dürüstce aracını ve yolu bir düşünsün bakalım kaç kişinin gözü kesiyor...
önderciğim böyle bir geziyede ancak toyotayla çıkılır.bütün bu forumda 12000 km gaz basacak kaçtane araç var herkez dürüstce aracını ve yolu bir düşünsün bakalım kaç kişinin gözü kesiyor...
Toyota sınırlaması olmaksızın,
Daha küçük çaplı bir gezi planı,
(Hatay)- G antep-Halfeti- Ş urfa-SURİYE-Ş urfa-Mardin-Midyat-Batman- Diyarbakır-Adıyaman-Nemrut-Ş urfa-Dönüş
Şeklinde bir örnek güzergah
4 gün (3-6 Gün)
Bahsi geçen İpek yolu büyük turu için de ön hazırlık ve daha büyük bir grup için ön motivasyon olabilir.