Aklın orada degil mi? ama sen yaptigin her isi hakkını vererek yaptigin icin hic merak etme abicim mukemmel olacak ve kazasız belasiz donup dogru bir is yapmanın verdigi huzur ile uyuyacaksiniz hepiniz...
Bu arada ben daha önce yazmış olduğum Türkçe kitapların siparişi verdim. Ama tabi olayın bir de yabancı dilde yazılmış literatür boyutu var. Acaba aşağıdaki kitaplar konusunda yorumlarınız nedir?
arkadaslar az once yaban tv de izci programını izledim, izleyen var mı? bizim antoff gezisini gosterdi hayli guzeldi... ama sanırım cekimleri 2ye bolmusler, 1. bolum dedi en sonda...
Serkan Bey, benim içinde sipariş ederseniz sevinirim. Aslında birde gezi DVD'leri var daha incelemediğimiz. İsterseniz birde onlara bakalım sonra sipariş verelim. Ne dersiniz?
Erkan Bey estağfurullah. Boş kaldıkça biraz karıştırıyorum ortalığı ve maalesef hep yabancı kaynak çıkıyor karşıma.
TRT deki ipek yolu belgeselini hatırlarsınız, ben tabi küçüktüm o zamanlar, rahmetli babam çok sevdiği için video kasetlere kayıt yapmıştı. Anneme gidince evi bir arayacağım. Bulursam cd ye veya dvd ye çeken birini bulup izlenebilir hale getirmeyi düşünüyorum.
TRT deki ipek yolu belgeselini hatırlarsınız, ben tabi küçüktüm o zamanlar, rahmetli babam çok sevdiği için video kasetlere kayıt yapmıştı. Anneme gidince evi bir arayacağım. Bulursam cd ye veya dvd ye çeken birini bulup izlenebilir hale getirmeyi düşünüyorum.