Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 923,758

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Mustafa abi madem arabayi alamadin. Bir sinyal caksaydinda bizden birine nasip olsaydiya galeriye dusmeseydi.

RedlinE' Alıntı:
Mustafa abi madem arabayi alamadin. Bir sinyal caksaydinda bizden birine nasip olsaydiya galeriye dusmeseydi.

Mücocan vallahi aynı şeyi söyleyecektim ama '' yabancımız değil '' dediği için birşey söylemedim, neyse alana hayırlı olsun güle güle kullansın.

Ahmet abi benim anladigim araci ben 40/50 alabilirim ama araç sahibi galeriye daha yuksek fiyata verdi. Ondan arkadaşimiz kazandi gibiydi. Ha alan bizdense sevinirim.

Üzücü bir haber , ecmiş olsun mu desek , yeni arac arayısınızda kolay gelsin mi desek bilemedim

Arkadaşlar aslında Mücahit 'e tamamen katılıyorum .Dediği gibi bu tür durumlarda sinyal vermek değil , selectör yaparak dörtlüleri yakmak gerek iletişim kopmasın lütfen.. herkese selamlar.

Toyota buluşmasını 6 ayda bir mi yapsak? Bir sonbahar birde ilkbahar. İnsan özlüyor.

Bakkan' Alıntı:
Toyota buluşmasını 6 ayda bir mi yapsak? Bir sonbahar birde ilkbahar. İnsan özlüyor.

Burakçığım süper olur, Nisan sonu Mayıs başı gibi patlatsak bir buluşma iyi olur.

Mücahit ve Ahmet bey söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum böyle bir aracın bizler tarafından

değerlendirilmesi kadar doğru bir düşünce olamaz. Burda sorun zaman sorunu oldu , ben almıyorum

dedikten sonra 1 saat içinde galerici aracı aldı inanın kimseye haber verme fırsatı olmadığı gibi

imkanlarımı biraz zorlama zamanım bile olmadı,biraz daha zaman kazanmaya çalışsaydım bu sefer

bizim arkadaşın ev işi olmayacaktı. Arkadaşım hayırlısıyla ev işini halletti . Bizim HDJ 80 de

gitti :'( :'( ;D ;D ;D ...

Olayı kısaca özetledik....... ;D Başka toyotolara doğru yola cıktık..........

Arkadaşlar aslında Mücahit 'e tamamen katılıyorum .Dediği gibi bu tür durumlarda sinyal vermek değil , selectör yaparak dörtlüleri yakmak gerek
iletişim kopmasın lütfen.. herkese selamlar

Bunlar la beraber korna ve sirenleride çalmak lazım...

Aynen tüm ses ve ışık ikazları devreye girmeli . Herkese Allah hayırlısını nasip etsin, umarım sende tez zamanda kavuşursun aracına...çok selamlar

Bakkan' Alıntı:

hani bir şarkı vardı ya
Senede biiiirrrr güüünnnnnn,senede birr günnnnn ;D

Burak katiliyorum.
Bu konudaki tek sikinti antalya ekibine uzak olmamiz.
mesafe uzak araçlarla gidip gelmek 1000 tl yi buluyor. İstanbul ekibine antalyada buluşma var gidelim desek cekirdek grubu hariç gelen olmaz. Eger cozum bulunabilirse mayis sonu bir kamp super gider.