KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gece surus modu modunda dashboard da ki tum ısıkları kapatıyor yalnızca kilometre saatinin kenar aydınlatması kalıyor.. izalasyon konusunda yorum yapmam pek dogru olmaz, bu sınıfta ilk defa dizel araç kullanıyorum.. ama hiluxdan sessiz, volvodan sesli
gece surus modu modunda dashboard da ki tum ısıkları kapatıyor yalnızca kilometre saatinin kenar aydınlatması kalıyor.. izalasyon konusunda yorum yapmam pek dogru olmaz, bu sınıfta ilk defa dizel araç kullanıyorum.. ama hiluxdan sessiz, volvodan sesli
benimki siyah, uc hafta once tek renk bu vardı.. fumesi cok hos duruyor.. aslında en buyuk arazi modifiyem c4 u almam oldu, artık hilux icin fena planlarım var..
umut sen nitronun ayna-marutilerinden memnunmuydun?
benimki siyah, uc hafta once tek renk bu vardı.. fumesi cok hos duruyor.. aslında en buyuk arazi modifiyem c4 u almam oldu, artık hilux icin fena planlarım var..
umut sen nitronun ayna-marutilerinden memnunmuydun?
Evet abicim süperdi. Zaten 1100 TL ye gelmişti bana bura maliyeti, hurdacılar tanesine 1000 istiyordu. Malzeme çamur bile olsa direk adres ora bence...
ooo ömerim yine alevlenmişsin , önümüzdeki kış bende 33 lastik düşünüyorum , aynamaruti yi nerden alıyorsun ben de isterim 2 tane alalım , bende yeni sipariş verdim jant ve koltuk