Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,008,728

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

mesajı yazdıktan sonra gördüm ;D ;D

güzel olmuş...

benim olsaydı o arac tamponlarla basamağı siyah yapardım..yada gövde rengi..yada füme de olur..(sanıyorum orjinalde füme)

böyle iyi bence artık zaman tampon vinç zamanı snorkel hazırda.

çağlar' Alıntı:
mesajı yazdıktan sonra gördüm ;D ;D

güzel olmuş...

benim olsaydı o arac tamponlarla basamağı siyah yapardım..yada gövde rengi..yada füme de olur..(sanıyorum orjinalde füme)
bir takim da fume tampon var,bu renk sanki daha guzel gibiydi bunlari biraktim ustunde ama sen oyle diyorsan fumeleri takariz Caglar im

altay41' Alıntı:
bir takim da fume tampon var,bu renk sanki daha guzel gibiydi bunlari biraktim ustunde ama sen oyle diyorsan fumeleri takariz Caglar im

yok abi ne demek, zevkler renkler mevzusu ;D ;D

mal senin ;D ;D

Altan abi evet bendim, bir maceraya girdim, bende kara oturdum , Allahtan bir traktör buldukta kurtuldum.
Hikayeyeyi ve birkaç fotoyu paylaşırım ilerleyen zamanda.

altay41' Alıntı:

umutcelikel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahiinden-1987-toyota-landcruiser-bj60-45848848/detay

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

50 yazsaymış az kar edicek

;D ;D ;D ;D ;D ;D
İşim olmaz bu devirde...
Ne o öyle zebellah gibi sığmaz etmez biyere)))))))
Hele yeni kasa 112 hp dizel C4 start stop otomatikli 6 ileri otomatik full şirket arabam gelmek üzere ki ;D ;D ;D ;D
Bu arada alan arıza bi arkadaştı, 30 defa aradı portbagajdan ses geliyor, difflerde boşluk var, arka kilit tık tık yapıyor gibi, bence sıfır masrafı vardı ama o rahatsızlıkla 3-4 harcamış olabilir Konya şartlarında....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-off-road-tutkunlari-icin-kacirilmayacak-bir-arac-45791719/detay

Benim eski arabayı göreniin hemen satası gelmiş ;D ;D ;D Vay beeaaa ne para ediyomuş bunlar diye : :