çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 18 Mar 2011 #17,841 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: Aynen aynen Caglarim ne is aksiyonmu var Genişletmek için tıkla ... aksiyon yaptım be mücahitim duramadım yine.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: Aynen aynen Caglarim ne is aksiyonmu var Genişletmek için tıkla ... aksiyon yaptım be mücahitim duramadım yine.
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 18 Mar 2011 #17,842 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi HaLal be nedir kardes
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 18 Mar 2011 #17,843 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi pazartesi işlemler hallolsun helede. toyota değil ama :
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 18 Mar 2011 #17,844 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Teneke demede
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 18 Mar 2011 #17,845 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: Teneke demede Genişletmek için tıkla ... yok be dostum okadar değil .. eski model 280 ge...dolu sayılır yılına göre ama,,, zır bomboş değil. donanımı aşada.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: Teneke demede Genişletmek için tıkla ... yok be dostum okadar değil .. eski model 280 ge...dolu sayılır yılına göre ama,,, zır bomboş değil. donanımı aşada.
aslanaybars HI-LUX 1985...2.4.LN56 Mesajlar 1,158 Tepkime Puanı 3 Yer zonguldak 18 Mar 2011 #17,846 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: Teneke demede Genişletmek için tıkla ... ;D ;D
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 18 Mar 2011 #17,847 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: öz dayım erkan bf goodrich lazım .. Genişletmek için tıkla ... Çağlar,bir telefon kadar yakınım sana Arasana hayatım,bi bakalım felan
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: öz dayım erkan bf goodrich lazım .. Genişletmek için tıkla ... Çağlar,bir telefon kadar yakınım sana Arasana hayatım,bi bakalım felan
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 18 Mar 2011 #17,848 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi CDM-SUBARU' Alıntı: Çağlar,bir telefon kadar yakınım sana Arasana hayatım,bi bakalım felan Genişletmek için tıkla ... pztesi istanbuldayım.daha yakın olalım ozaman mahsuru yoksa :-* :-*
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi CDM-SUBARU' Alıntı: Çağlar,bir telefon kadar yakınım sana Arasana hayatım,bi bakalım felan Genişletmek için tıkla ... pztesi istanbuldayım.daha yakın olalım ozaman mahsuru yoksa :-* :-*
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 18 Mar 2011 #17,849 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: pztesi istanbuldayım.daha yakın olalım ozaman mahsuru yoksa :-* :-* Genişletmek için tıkla ... Oooo hadi bakalım Çağlar,otobüs-uçak-araba neyle geliyosun,alıyımmı seni
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: pztesi istanbuldayım.daha yakın olalım ozaman mahsuru yoksa :-* :-* Genişletmek için tıkla ... Oooo hadi bakalım Çağlar,otobüs-uçak-araba neyle geliyosun,alıyımmı seni
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 18 Mar 2011 #17,850 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi CDM-SUBARU' Alıntı: Oooo hadi bakalım Çağlar,otobüs-uçak-araba neyle geliyosun,alıyımmı seni Genişletmek için tıkla ... yok yok sen hiç rahatsız olma..ben işlerim bitince ararım uğrarım yanına..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi CDM-SUBARU' Alıntı: Oooo hadi bakalım Çağlar,otobüs-uçak-araba neyle geliyosun,alıyımmı seni Genişletmek için tıkla ... yok yok sen hiç rahatsız olma..ben işlerim bitince ararım uğrarım yanına..
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 18 Mar 2011 #17,851 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Uc tane seye baktim ucude var farzet 80 bu arada ne tarafa gelceksin haberim olsun iki laf ederiz
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Uc tane seye baktim ucude var farzet 80 bu arada ne tarafa gelceksin haberim olsun iki laf ederiz
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 18 Mar 2011 #17,852 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: Uc tane seye baktim ucude var farzet 80 bu arada ne tarafa gelceksin haberim olsun iki laf ederiz Genişletmek için tıkla ... müco istanbulu bilmem ben ... ama işlerimin olduğu yer fenerkalamış...sabah erken halledip saat 10 dan sonra serbest olmayı planlıyorum...
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: Uc tane seye baktim ucude var farzet 80 bu arada ne tarafa gelceksin haberim olsun iki laf ederiz Genişletmek için tıkla ... müco istanbulu bilmem ben ... ama işlerimin olduğu yer fenerkalamış...sabah erken halledip saat 10 dan sonra serbest olmayı planlıyorum...
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 18 Mar 2011 #17,853 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: müco istanbulu bilmem ben ... ama işlerimin olduğu yer fenerkalamış...sabah erken halledip saat 10 dan sonra serbest olmayı planlıyorum... Genişletmek için tıkla ... Bana 5 dakka,işin bittiğinde haber ver. Yada o tarafları biliyomusun,neyle gidicen v.s Dediğim gibi,bana 5 dakika Çağlar.Bişey lazım olursa söyle
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: müco istanbulu bilmem ben ... ama işlerimin olduğu yer fenerkalamış...sabah erken halledip saat 10 dan sonra serbest olmayı planlıyorum... Genişletmek için tıkla ... Bana 5 dakka,işin bittiğinde haber ver. Yada o tarafları biliyomusun,neyle gidicen v.s Dediğim gibi,bana 5 dakika Çağlar.Bişey lazım olursa söyle
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 18 Mar 2011 #17,854 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ya nasil yalann 20/25 dakka caglar ha benden yakin o ayri ben medeniyet sehri avrupa tarafindayim. işin bittiginde telleşelim
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ya nasil yalann 20/25 dakka caglar ha benden yakin o ayri ben medeniyet sehri avrupa tarafindayim. işin bittiginde telleşelim
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 18 Mar 2011 #17,855 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: ya nasil yalann 20/25 dakka caglar ha benden yakin o ayri ben medeniyet sehri avrupa tarafindayim. işin bittiginde telleşelim Genişletmek için tıkla ... Senin gibi şöför için 15-20 dakka evet. ;D Ama benim için 5 dakka ;D Sende medeniytin temsilcisisin dimi ahahahahaha Öyle medeniyetin içine ... ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: ya nasil yalann 20/25 dakka caglar ha benden yakin o ayri ben medeniyet sehri avrupa tarafindayim. işin bittiginde telleşelim Genişletmek için tıkla ... Senin gibi şöför için 15-20 dakka evet. ;D Ama benim için 5 dakka ;D Sende medeniytin temsilcisisin dimi ahahahahaha Öyle medeniyetin içine ... ;D
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 18 Mar 2011 #17,856 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bu ne hal, herkes satışta, Bende de bir disco bir fj40 var satılık