KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cihan abi bu adamlar garip birileri, ben bunlarda bir TD5 vardı 2 sene önce bakmaya gitmiştim, 99 model ama 2004 görünümlü. Baktık araba komple kazalı filan çok kötü. O TD5 hala bunlarda 2-3 senedir satamıyorlar. Bu Hilux de 2009 dan beri ilanda sağlam ayakkabı olsa giderdi şimdiye.
arkadaşlar bu araba ceset mi yani yahu , satıcı arkadaş bu arabayı 2 kere alı alıp satmış aynı adamlara arabayı ,en son çanakkaleye gitmiş sahibi yine sıkışmış yine satmı dediği o ama müco bakacak arabaya son yorumları müco veriir inşallah bakalım ,bende arabayı bir arkadaşıma alacağım için titizdavranıyoru sonradan bıdı bıdı olmasın bana
araç guvencin taklali arkadaşlar. arabada harita olmayan bir tek parça yok. on cekerlerden sol taraf problemli hup calişmiyor bile kapilarin hepsi dusmuş. araçda 10 kilo celik macun vardir. Kaportasi o kadar kotu yapilmişki idda ediyorum ben daha iyi macun cekerim. Sanayiden usta aldim gittim birde o kadar kotu oldugunu bilseydim almazdim. usta motor kapagını açacak acamiyor hoca dedi bunu neyle siktinAdam sakin kerpetenle gelen herkez aciyo acık unutuyo bende sikiştirdim dedi. motor yeni yapildi ama dedi. bizimkine bir işaret caktim. cekti karter hortumunu kilasik goruntu. direksiyon pompasi yag kaçiyiyor pardon akitiyor. fren hortumlari degişmiş. Araç muaneden geçmiş lastikler yeni ama tirişkaon gousde kalerifer dumeleri yerinde bile yok. ust bolme harita km saatinin yeri silikonla yapiştirilmiş. yeter mi?
birde adam bana biz bu arabayi satmiyoruz o paraya hediye ediyoruz demezmi. usta girdi hemen koluma haci hadi hadi gidelim.
kürşatım çok sağol aldık aracı, kısmetse yarın akşam ankarada olacağız ,makinasıda söküldü ,erkanda lastikleri göndermiş sağolsun yavaş yavaş toplayacağız