KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
nasıl abi sence araç? 2.4 benzinliyse ayna maruti değişmiş olmalı çok ağır gidiyordur. lastikler yaşından dolayı bitikdir muhtemelen. 3.0 v6 olsa güzel araç olabilirdi bence , yada alıp ağır devir unimog gibi binilir. Kilit varmı acaba?
Vah kardeşim yaaa havada berbattı (şehir de kalmak için ) Allah sabırversin size İstanbul harika bir o kadarda berbat bir şehir. Sen hangi semtteydin? bu forum AVM de her türlü spor için malzeme satanbir yer varmış doğrumudur? yarın Atlas , Adrenalin ve oraya gitmeyi düşünüyorum eksiklerim için.
Vah kardeşim yaaa havada berbattı (şehir de kalmak için ) Allah sabırversin size İstanbul harika bir o kadarda berbat bir şehir. Sen hangi semtteydin? bu forum AVM de her türlü spor için malzeme satanbir yer varmış doğrumudur? yarın Atlas , Adrenalin ve oraya gitmeyi düşünüyorum eksiklerim için.
ben Anadolu yakasındayım ev Maltepe işyeri Kavacık.
Forum avm bayrampaşa da (TEM otoyolundan “Hal- Otogar” çıkışını alıp “Kuru Gıda Hali- Otogar” istikametini takip edersin)
valla mağazalar hakkında pek bilgim yok daha oraya gitmek nasip olmadı
Kocatepe Mahallesi,
Paşa Caddesi 34045
Bayrampaşa - İstanbul