Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanaybars Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,594

aslanaybars

HI-LUX 1985...2.4.LN56
Yer
zonguldak
dünya üzerinde bu arac kadar saglam yapılmıs bi arac varmıdır merak ediyorum ya bi araba bu kadarmı karizma olur japonların ellerine saglık..toyota ötesi yok..söz konusu toyotaysa gerisi gercekten teferruattır arkadaslar...

Etiketler
Ynt: toyota land cruıser hakkında

dostum gardını al.
simdi lr ciler uzerine ucusecek.

biz burda dogruları bil ama söyleme oynuyoruz.:smiley:
iyi forumlar dilerim.

Durup dururken niye methiye düzdünüz arkadaşlar...hayırdır..
Aksi yönde bişey mi söylendi ??

RedlinE' Alıntı:
dostum gardını al.

iyi forumlar dilerim.

Land Cruiser... Başı doğru sonu yanlış işler vardır ya, işte öyle bir şey geldi aklıma ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
dostum gardını al.

iyi forumlar dilerim.

Doğru söze ne hacet.. 8) 8) 8)

RedlinE' Alıntı:
dostum gardını al.

iyi forumlar dilerim.

Şimdi oldu mu ya Mücahit kardeşim biz 4x4 ün hepsini severiz :D

cihanülker' Alıntı:
ben bilmem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Cihan neden dürtüyorsun kardeş....... Lr azıcık daha fazla seviyoz ne yapalım gönül işteee :D

cihanülker' Alıntı:
saygım sonsuz :D ne diyeyim kardeşim allah akıl fikir versin,allah kurtasın doğru yolu buldursun :D

Amiiinnn. Tabi biraz(!)cık da para buldursun ;D

evet arkadaslar ben geldim yani konuyu bslatan sahıs ;D pek fazla tepki almadık toyotacılar olarak onun nedenide ortada zaten ;Ddiger arkadaslarında toyotanın nr1 oldugunu bilmesidir o yüzden diyecek bişey bulamadıklarını düsünüyorum.. ;) ;) ;)bi gün herkes toyotaya binecek ve herkesin de derdi bitecek....forza toyota diyorum üstüne yok gercektende yok yok yok...tek rakip olarakta defender diye düsünüyorum....

cihanülker' Alıntı:
tabi birde öyle bir durumunuz var ya ,harca harca bitmez :D

Yahuu Kardeş nedir istediğiniz anlamadım ki..... "Meyvalı ağaca taş atan çok olumuş" derler neden sürekli bizi taşlıyorsunuz ????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR