Toyota Hilux 87 Arka Defransiyel İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,190

hilüxcü osi

BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
Yer
mersin
merhabalar.aranıza yeni katıldım.malüm 87 model toyota hilüx çift kabin aldım.aracım 4x4 orman dairesinin ihale ile sattığı araçlardan.aracımın çoğu yerinden memnunum, ama bi sorun var arka defransiyel.ayna ve mahrutu yemiş yani dagıtmış.yolda gidiyor ama acayip şekilde uğultu yani ses yapıyor.ustam bu şekilde zorlamadıgım sürece kullanabilecegimi belirtti ama ben sesten çok rahatsız oluyorum.bana yardım edebilecek bi abimiz kardeşimiz olursa çok çok memnun olurum.yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Toyota Hilux 87 Arka Defransiyel İçin Yardım

bu arada dişli sayımız 8 e 39.

Sayın Hiluxcü osi hangi şehirde desteğe ihtiyacınız var.
Eğer Ankara ise ben size usta önerebilirim.
Benim FJ40 ön difransiyelin içindeki dişlileri birkaç ay önce değiştirdik, şu an memnunum.

ben mersinliyim ve mersinde oturuyorum.ama şehir çok önemli deyil.usta bana ayna ve mahrutuyu bulduktan sonra mesele yok.yada siz bana tlf numarasını verirseniz ben ustadan gerekli bilgiyi alırım.çok tşkrler ilginiz için

çok çok teşekkür ederim.aldım msjınızı.bu arada ahmet usta ankaradamı.diyer bi sorumda bana sadece ayna ve mahrut lazım.yani sizce ahmet usta bana sadece bu parçaları temin edebilirmi sizce...

Ynt: TOYOTA HİLÜX 87 ARKA DEFRANSİYEL YARDIM LTFN

bide hilüxcü abilerime kardeşlerime soruyorum.acaba bu benim arabanın ön ve arka defransiyeli aynımı.yani ön defransiyelde sorun yok.arka ile yer deyiştirsem olurmu uyarmı birbirine.sonuçta ön defransiyeli çok daha az kullanıyorum ve agırda kullanıyorum.yani ağırda kullandıgımdan dolayıda kullanmak zorunda oldugumda da ses yapmaz.bilen varsa yazarsa çok memnun olurum.cvplarınızı bekliyorum...

birde bu numaradan ,hakan ataman 312 278 56 16 veya 0 532 282 05 23 kendisinde toyotanın her trlü çıkma parçaları vrdır bir sorun mutlaka yardımcı olacaktır

teşekkürler cihan bey ilginiz için.araştırıyorum.bana sadece ayna mahrut lazım eger bulamassam komple defransiyeli almak zorunda kalacam.

hilüxcü osi' Alıntı:
teşekkürler cihan bey ilginiz için.araştırıyorum.bana sadece ayna mahrut lazım eger bulamassam komple defransiyeli almak zorunda kalacam.

ben yaklaşık 1,5 ay evvel arazide ön difransiyelimi dağıttım ayna dişlileri kırıldı mahrutidede hasar vardı ,başka bir aracın kini taktık inanılmaz ses yaptı,sonrada toyotadan sıfır olarak ön dif alıp taktım komple yaklaşık 3000 ytl cik ama hakanda mutlaka verdır sizin istediğiniz parçalar bir sorun

çok geçmiş olsun.tamam cihan bey.dilerim buluruz bana lazım parçaları.çok teşekkürler...

defransiyelim bugün açıldı az önce ustanın yanından geldim.üzgünümki defransiyelin sadece ayna mahrutu deyil içi komple bozuk çıktı.şimdi mecburen ankaradan çıkma defransiyel almak zorundayım.kendim mersinliyim.defransiyelde bana ankaradan gelecek.ordaki ustalara güvenmek zorundayım.defransiyel geldikten sonra iyi çıkmaz yada taktıktan sonra yine ses yaparmı acaba kafamda karışık soru işaretleri var dogrusu.çok güvenebilecegim bi usta.yani bana mersine çıkma defransiyeli gönderipte 4 4 lük istedigim gibi muayer çıkarmı.bu derece güvenilecek ustaların telefon numaralarını degerli forum üylerimizden bekliyorum.mesala sadece telefon numarası vermekte sorun deyilde daha önceden iş yaptırıp ve memnun kalan abilerimden ustalarımızın telefon numaralarını bekliyorum.acil yardımmm

hilüxcü osi' Alıntı:
defransiyelim bugün açıldı az önce ustanın yanından geldim.üzgünümki defransiyelin sadece ayna mahrutu deyil içi komple bozuk çıktı.şimdi mecburen ankaradan çıkma defransiyel almak zorundayım.kendim mersinliyim.defransiyelde bana ankaradan gelecek.ordaki ustalara güvenmek zorundayım.defransiyel geldikten sonra iyi çıkmaz yada taktıktan sonra yine ses yaparmı acaba kafamda karışık soru işaretleri var dogrusu.çok güvenebilecegim bi usta.yani bana mersine çıkma defransiyeli gönderipte 4 4 lük istedigim gibi muayer çıkarmı.bu derece güvenilecek ustaların telefon numaralarını degerli forum üylerimizden bekliyorum.mesala sadece telefon numarası vermekte sorun deyilde daha önceden iş yaptırıp ve memnun kalan abilerimden ustalarımızın telefon numaralarını bekliyorum.acil yardımmm

osman bey aracınızı neden mersinden ankaraya alıp getirmiyorsunuz ,4-5 saate işiniz görülür hemde gözünüzün önünde başka şekilde olursa parçayı gönderen kişinin insafına kalacaksınız hoş onlarında çok anladığını zannetmemde çünki difransiyel kapalı bir kutu siz bile kendi aracınızı sökünce içininın dağınık olduğunu yazmışsınız bence atlayın gelin ankaraya içiniz rahat etsin birde çayımızı içersiniz ,siz ahakan ataman ile görüştünüzmü ?

arkadaşım size tel nosu vermiş kesinlikle güvenin benim alış verişim oldu
cihanülker' Alıntı:
birde bu numaradan ,hakan ataman 312 278 56 16 veya 0 532 282 05 23 kendisinde toyotanın her trlü çıkma parçaları vrdır bir sorun mutlaka yardımcı olacaktır

Evet,sevgili Cihan haklı.
Böyle bir işlemi direk gidip kendiniz görerek yaptırın.
Bence işi bi nevi şansa bırakmayın.
Düşünsenize gelicek parçanın olmadığını v.s ,tekrar sil baştan.
Üstelik Ankara'da size yardımcı olabilecek biçok dostta varken...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR