Toyota Hilux - 1992 Model Klimalı ve Modifiyeli (Satılık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan THE FARUK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,507

THE FARUK

DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
ANTALYA
KLİMALI-DİZEL 2.8 TOYOTA..10 NUMARA ARABA OFF ROAD ARACI..TOYOTA 2800 1992 MODEL..ORJİNAL KILIMALI...SPOR AMORTİSÖR..
ÖZEL TASARIM TAMPON.. (ÖN - ARKA)..HEM ÖN - HEM ARKA ( KİLİTLİ ) DİFRANSİYEL...MAXXIS.35 LİK LASTİK....MANGELS ÇELİK CANT..
WARN 9000 VİNÇ .vs.vs.. ANLAYAN BİLİR..

Fiyatı 28.500 Tl..

Etiketler
Ynt: Toyota Hilux - 1992 Model Klimalı ve Modifiyeli (Satılık)

Buyurun buda resmi..

01.jpg

02.jpg

06.jpg

07.jpg

05.jpg

faruk abiciğim aracı antalyada yakından görmüştüm muhteşem bir makina ortaya çıkarmıştın. satmaya nasıl kıydın

dağlar' Alıntı:
faruk abiciğim aracı antalyada yakından görmüştüm muhteşem bir makina ortaya çıkarmıştın. satmaya nasıl kıydın

Mustafacım biraz eksiltmeye karar verdim ..
bakalım kime nasip olucak..

Faruk Bey Merhaba,
Bu araç daha önce bizde idi gerçekten çok güzel toplamışsınız.Aracı satan arakadaşım çok pişman oldu ama iş işten geçmiş oldu.Eski resimlerini göndereceğim.Saygılarımla.

Teşekküerler ahmet kardeş.
Modifiyesi çok zaman aldı ..eşime yapmıştım aracı ama malesef bel fıtığı binmesine mani oluyo

sokrat gandiya' Alıntı:
çok güzel bir araç alacak şanslı kişiye hayırlı olsun Faruk Bey kolay gelsin.

Teşekkürler kardeşim

Hayırlı Satışlar Faruk bey ,

Ahh ahh diyorum.
Tam dağ kıyafetlerime uygun bir renkti.

[attachment=1]

TezzMertek Mermeroluk'ta Kampta.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Hayırlı Satışlar Faruk bey ,

Ahh ahh diyorum.
Tam dağ kıyafetlerime uygun bir renkti.

[attachment=1]

Yakışır abi sana feda olsun..

Teşekkürler..Öndercan

Abi hayırlı satışlar ;)
Aklımızda bulunsunda,gerçek bir arazi aracı istiyen olursa hemen gösterelim :smiley:

Araç çok profesyonelce hazırlanmış, çok emek verildiği belli, sorum şu acaba Gezenbilir fiyatı nedir ? :smiley:

avercanugur' Alıntı:
Araç çok profesyonelce hazırlanmış, çok emek verildiği belli, sorum şu acaba Gezenbilir fiyatı nedir ? :smiley:

ben antalya da gördüm aracı dört dörtlük bi araç alıcı olan çok şanslı ztn bu fiyata böle bi araç toplamak gerçekten çok zor bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri