Toyota Hilux (1987) Hakkında Bilgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gktango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,483
Ynt: Toyota Hilux (1987) Hakkında Bilgiler

ben belki konuya cevap için gec kaldım ama abartmadan söylüyorum toyotadan saglam ve güvenilir bi arac tanımıyorum.fanatik olabilirim ama hayatın bide gercekleri var oda toyota kardesim gercekten toyota...hararet mi oda ne toyotada hararet göstergesi yok ki ;) :D...alın ve keyfini sürün he arada yagını suyunu verin yeter ona baska bişiey istemez...85 hılux kullanıcısıyım tek kelimeyle masallah derim aracıma fazla muhabbetinide yaptırmam ortamlarımda nazar deymesin diye................TOYOTA...gerisi teferruat....görüsmek üzere..

Etiketler

merhaba arkadaşlar,adım binali istanbulda ikamet etmekteyim,izniniz olursa aranıza katılmak isterim,4x4 alıcam lakin karar veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum,87 hilux defender pajero arasında gidip geliyorum,20-25 arası ne tavsiye edersiniz,hem arazide ve uzun yolda kullanmak istiyorum,memeleketim sivas,bizim oraları dağlıktır 5 tane dağ varki sormayın,kızıldağ,çengel,kösedağı,beydağı,tecer,ülkemiz coğrafi açıdan dünyanın en güzel yerlerinden biridir,gezilecek görecek o kadar çok yer varki,ben işim gereği 19 ülke gezdim,avrupada çok gitmediğim ülke sayısı azdır,TÜRKİYE mizin eşi benzeri yok inanın yok.emekli oldum ee artık gezme zamanı,size yoldaş olucak sizi yolda bırakmayacak arkadaş gerek,seçimide birlikte yapalım,bilgilerinize ihtiyacım var,saygılar sunarım

merhaba binali abi hosgeldin...inan burda cok sey öğreneceksin emin ol buna ben 2 ayda cok sey ögrendim..neyse abi bütceniz 20-25 ise benim tavsiyem 92-94 arası hılux veya bj60 derim..siteyi bi incele bak arastır hem toyotanında cok saglam bi arac olduguna inacak ve güvenle alacaksın..ve pişmanda olmazsın emin ol...saygılar...

aslanaybars' Alıntı:
merhaba binali abi hosgeldin...inan burda cok sey öğreneceksin emin ol buna ben 2 ayda cok sey ögrendim..neyse abi bütceniz 20-25 ise benim tavsiyem 92-94 arası hılux veya bj60 derim..siteyi bi incele bak arastır hem toyotanında cok saglam bi arac olduguna inacak ve güvenle alacaksın..ve pişmanda olmazsın emin ol...saygılar...
cevap için teşşekür ederim aslanaybars kardeşim,kafamdan geçen toyota elbet,lakin pajero ve defenderde bu konuda yerlerini almışlar zaten,binek araçlarım hiç eksik olmadı,ama 4x4 hiç olmadı,askerde reo man ve m54 kullandım,reo eşi olmayan bi araç,tabi bu 26 sene önceydi tadı keyfi halen aklımda,bj60 demişsin sanırım benzinli değilmi onlar,87 hilux diesel düşünüyorum ama bj lerde hoşuma gitmiyor değil,lc benziyor biraz.saygılar

hoşgeldiniz.

bj60 dizel versiyondur, benzinlisi fj 60 dır..

hilux çok dayanıklı araçtır, 2,8 dizelini bulursanız çok çok daha makbuldur..

selamlar.

çağlar' Alıntı:
hoşgeldiniz.

bj60 dizel versiyondur, benzinlisi fj 60 dır..

hilux çok dayanıklı araçtır, 2,8 dizelini bulursanız çok çok daha makbuldur..

selamlar.
teşşekür ederim çağlar üstadım,araştırma safhasındayım siz değerli arkadaşlar çok güzel yardımcı oluyorsunuz sağolun,2,8 oldukça az görünüyor bulması zor sanırım,sahibinden sitede var bir tane 2,8 donanımlı #18616432 39000 istiyor,harika bir şey ama güç yetmez.tekrar teşşekür eder saygılar sunarım

arkadaşler sahibinden.com da #4634037 ilanı vereli epey olmuş,nasıl bir araçtır tavsiyeleriniz nelerdir,şimdiden teşşekür ederim saygılar

rica ederim..
pajerom vardı çok sağlam ve güzel araç ama parça sıkıntısı çekdim,şimdi durum nasıl bilemiyorum..

defender derseniz benzinlide ,dizelde motor zayıf kalıyor..temizleri , düzgün toplanmış (yalıtımı düzgün yapılmış) büyük motorluları da sağlam para.

hilux parça bol ve sağlam...ama konfor beklentiniz varsa sonuçta baktıklarınız makaslı araç..

bj60 dizel güzel çok güçlü değil ama sağlam kasa ve sağlam yürüyen + bagaj mevcut.
fj60 gücü yeterli diğer özellikleri bj ile aynı. yakıt çok olabilir.

80 kasada bulabilirsiniz acele etmezseniz.

daha cok motoru degişmemiş toyotalarla ilgilenseniz bence daha iyi olur tabi bu benim sahsi görüşüm..ki bu ilan 3 yıllık hemenhemen 3 yılda böyle bi aracın durmaması lazımdı ;) ;) :-\ :-\selamlarrr

PROF11' Alıntı:
arkadaşler sahibinden.com da #4634037 ilanı vereli epey olmuş,nasıl bir araçtır tavsiyeleriniz nelerdir,şimdiden teşşekür ederim saygılar

benim arkadaşlara sorarım pazartesi bilen vardır belki.

ilanın uzun süre kalması önemli degil aracı görmeden karar vermeyin derim fiyat olarak 17.000 gibi alırsanız bence makul bir araç .39.000tl lik araç bence fiyatı alınabilirlik sınırını aşmış,o fiyata 80 yada 100 serisi bile bulunur
PROF11' Alıntı:

pancarmotorcu' Alıntı:
ilanın uzun süre kalması önemli degil aracı görmeden karar vermeyin derim fiyat olarak 17.000 gibi alırsanız bence makul bir araç .39.000tl lik araç bence fiyatı alınabilirlik sınırını aşmış,o fiyata 80 yada 100 serisi bile bulunur
doğru söylersiniz üstadım,araç çok güzel görünüyor hoşuma gidiyor doğrusu,görmekte fayda var sanırım.sonuçta bir araç alınacak herkes işin doğrusunu yapmalı bence,satan kişide arcında sorun varsa belirtmeli,alıcı daha rahat olur,kararını ona göre verir.siz değerli üstadlar olduktan sonra gerisi teffaruattır,saygılar

aracın dış görünüşünden ziyade motor aksamıyla ilgilenmek ilk önce gelen olmalı..hele buda toyota ise dahada dikkat edilmeli bence sözüm o ki bu araclar kolay kolay motor yakmaz hararet nedir zaten bilmez o yüzden nasıldır su an nerdedir yapılmış ise motor kim tarafından yapılmış tır cok iyi öğrenip analiz etmek lazım.sonucta araba alıyosunuz ve bu da toyota el arabası degil yani ki 20 lirada iyi para bu devirde.bence arada 4 runner larada bakın benim ilgi alanımdalar su an 4 runner lar...bütceyede uygun araclar hılux ten asgı kalır yanı yok sayılır benim arastırmalarıma ve degerlendirmelerime göre...uzun lafın kısası aslında ince elemekte fayda var...ama tercihiniz toyotaysada ne mutlu size...saygılar.................

aslanaybars' Alıntı:
aracın dış görünüşünden ziyade motor aksamıyla ilgilenmek ilk önce gelen olmalı..hele buda toyota ise dahada dikkat edilmeli bence sözüm o ki bu araclar kolay kolay motor yakmaz hararet nedir zaten bilmez o yüzden nasıldır su an nerdedir yapılmış ise motor kim tarafından yapılmış tır cok iyi öğrenip analiz etmek lazım.sonucta araba alıyosunuz ve bu da toyota el arabası degil yani ki 20 lirada iyi para bu devirde.bence arada 4 runner larada bakın benim ilgi alanımdalar su an 4 runner lar...bütceyede uygun araclar hılux ten asgı kalır yanı yok sayılır benim arastırmalarıma ve degerlendirmelerime göre...uzun lafın kısası aslında ince elemekte fayda var...ama tercihiniz toyotaysada ne mutlu size...saygılar.................
ilk tercihim toyota bu kesin,runner leride göz ardı etmiyorum,hoş araçlar kalıplı gösterişli,yakıtları biraz fazla o da normal,takriben 2 tona yakın sanırım,japon araçlarda kötü araç yokki zaten.saygılar

uzun suredir 4runner ariyorum ama malesef baktiklarim cok kotu durumdaydilar, begendiklerim de satildi, bunu uzerine muadili olan hilux 4x4 arastirmaya basladim. Nacizane gordugum ve okudugum kadariyla cok saglam bir arac. Merak ettigim 4x4 2.8 dizellerin yakit performansi ve genelde ne tur sorunlar cikardigi. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar tecrubelerini paylasirlarsa minnettar olurum ozellikle 89-95 arasi modeller hakkinda.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR