Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defendererol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,660

defendererol

Ana Kamp
Yer
MARMARİS
Telsiz Çağrı Kodu
TA7V
SELAM ARKADAŞLAR...

BENİ DEFENDERLERİM DEN TANIYAN ARKADAŞLAR OLABİLİR... ŞİMDİ DE TOYOTA FJ 40 A KAFAYI TAKTIM.. ORJİNALLİĞİNDEN BİR ŞEY KAYBETMEMİŞ ( restarasyon yememiş olanlar tercih edilir) ANA HATLARIYLA OYNANMAMIŞ..ORJİNAL BİR FJ 40 ARIYORUM.. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

EROL TUNCAY

0532 388 2000

www.eroltuncay.com

defendererol@hotmail.com

Etiketler
Ynt: Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum

www.sahibinden.com da orjinal fj40 lar gözüme çarptı.Güzel araçlar var bi bakmanızı tavsiye ederim.Bizimde bir fj40 ımız sitede var fakat sizin aradaığınız özelliklerde deil pek.

EVET FJ 40... KOLTUKLARINDA OTURULMAMIŞ GİBİ.. TAVAN VE YER DÖŞEMELERİ EKSİKSİZ VE PIRIL PIRIL.. 57.000 KM DE.. AŞKINJEEP DE OLAN ŞİNORKELLİ ARABA .. 29.000 DOLARYAZILAN ARABA .. AMA TABİİ O FİYATA ALINMADI

o aracı iyibilirim,4 sene önce 35000dolar isteniyordu.4 senece önce fikretteydi, yine temiz bi aractı.bizim vecih usta bakım yapmıştı

yaklaşık 6 yıldır fj 40 kullanıyorum.tam bir iş makinası, parcası türkiyede az fakat, herhangi bir toyota servisi araca sahip çıkıyor ve siparişi geçiyor, orjinal parca bulunuyor.
amerika fj 40 cenneti www.sor.com ve coolcruiser.com siteleri ilginizi çeker

Merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. FJ40 almak istiyorum ama uygun fiyatlı ve olabildiğince uzmeyen bir araç olmalı
izlerin bu konuda tecrübeleriniz yazılarınızdan belli. Bana tavsiyeleriniz olabilir mi. Sahibinden com da aşağıda belirtilen ilanlar var. Bakmadan birşey söylnemez ama ön fikriniz nedir, alınabilir mi?

Teşekkürler

16435709 , 11350295 , 16067741

Aşağıdaki telefon numarasından Mustafa Bey ile bir görüşün temiz bir FJ40 aracı var bir ara satmayı düşünüyordu;

Mustafa GÜNER
0532 244 65 66

Bakkan' Alıntı:
Merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. FJ40 almak istiyorum ama uygun fiyatlı ve olabildiğince uzmeyen bir araç olmalı
izlerin bu konuda tecrübeleriniz yazılarınızdan belli. Bana tavsiyeleriniz olabilir mi. Sahibinden com da aşağıda belirtilen ilanlar var. Bakmadan birşey söylnemez ama ön fikriniz nedir, alınabilir mi?

Teşekkürler

16435709 , 11350295 , 16067741

1. ilanı tanımıyorum.
2. ilanın sahibi gezenbilir üyesi olan bir abimiz. Aracı çok iyi ama onu sakın almayın ;D . FJ40 konusunda bu kadar bilgili bir abimizi kaybetmeyelim.
3. ilan Ankarada benim de aracımı götürdüğüm Ahmet ustanın dükkanında duruyor. İyi bir araç olduğu söylendi, ufak tefek masraflar yapıp hemen kullanabileceğiniz tarzda bir araç.

Bakkan' Alıntı:
FJ40 larda dif kilitleri mevcut mu acaba?

Bildiğim kadarı ile kamudan çıkanlarda yok. En azından bende ve 3. ilanda yok.
Sanırım 2. ilandaki Ergün abinin aracında da yok.

sonradan taktırılabilir mi?Çok pahalı mıdır? Ve de ne kadar gereklidir. Ben sonuçta çok sert araziye girmeyeceğim en azından bi süre.Olmazsa idare eder mi?
Bu arada ilginiz için çok teşekkürler.

Sonradan takılabilir. Kilit tipleri ve fiyatı konusunda Suat bey daha güzel bilgi verecektir.
Bizde olmamasına rağmen arazide birçok yere giriyoruz.
Off-road gezilerimiz başlığı altına bakarsanız daha rahat fikir edinebilirsiniz.

Bir de şunu ekliyeyim, off-road yarışlarını izlemeyi seviyorum ve her yarış sonrasında da piste girip bir tur da ben atıyorum.
şimdiye kadar takıldığım kapı olmadı.

Merhaba,

Sitemizde de resmi olan FJ40 aracımı çoğunlukla yurtdışında yaşadığım için kullanamadığımdan satıyorum.
Sahibinden.com Ilan No: 15380816

Selamlar.
Kemal Ayata
0532 214 87 31

bence fj40 satmak istiyorsanız 12-13 bin liraları denemeniz gerekli, yoksa imkansız, bende de var
bu arada bendede arb kilit, warn vinç vs vs var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR