Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 376,327

Etiketler

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

boyle basladik bizde bakalim nasil olucak aracin bitmisi
[attachment=1]

cücük gibi baksana ...enazından bi 35 yapmamız lazım.

çağlar' Alıntı:
lastikler küçük geliyor kürşat,napıcaz bilmem...

abi daha yeni 5 tane 33 stt aldim kasindirmayin beni en az bir sene rahat durayim ;D ben uzun yolda yapicam ondan 33 u buyutmeyi pek dusunmuyorum, 2. set insa turbolar var onlar 34 gibi zaten.

esas benim acilen jant bulmam lazim ;D

jant hepimizin ihtiyacı, hesaplı varsa.istersen 5 tane mangels vardı bir yerde.bizimkiyle orjinal ölçü.1600 liraydı sanıyorum.

çağlar' Alıntı:
jant hepimizin ihtiyacı, hesaplı varsa.istersen 5 tane mangels vardı bir yerde.bizimkiyle orjinal ölçü.1600 liraydı sanıyorum.

nasil biseyler acaba fotografi filan varmiydi? disa ofsetlimi?

procomplara baktim bugun 2000 e geliyor 5 tanesi disa ofsetli, daha makul fiyatlara biseyler bulmaya calisiyorum Erkanin bazi planlari var bakalim acele etme dedi

Tempus' Alıntı:
abi daha yeni 5 tane 33 stt aldim kasindirmayin beni en az bir sene rahat durayim ;D ben uzun yolda yapicam ondan 33 u buyutmeyi pek dusunmuyorum, 2. set insa turbolar var onlar 34 gibi zaten.

esas benim acilen jant bulmam lazim ;D

Ben 37 takmanın yollarını araştırmıştım aracı satmaya karar vermeden önce herşey dahil maliyeti 6100.$ +kdv idi. ;D

fissek' Alıntı:
Ben 37 takmanın yollarını araştırmıştım aracı satmaya karar vermeden önce herşey dahil maliyeti 6100.$ +kdv idi. ;D

37 takmak bisey degil abide o lastikleri takarsam ben otobana cikamam gozum kararirsa seneye 35 yaparim biter

SON KONULAR - FORUM