Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 374,506

Etiketler
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Burak abi bu ne süper yaww

RedlinE' Alıntı:
Hasan bey 40 alacak neler yaparim diye araştiriyor anlaşildi
forum donanım haberde yazışıldığı zamanlar hasan bey çok güzel bi nissan pickup topluyordu.sonra bomba bi hilux,güzelbi fj80 yapmıştı forumdan izlediğim.onları elden çıkardığında her toyota fanatiğinin beğendiği fj73 (bam34 tü sanırım) yaptı.ben kaçırdımsa bilemem bi fj 40 görmedim listede.fj 40 yakışır hasan beye

34 BAN 34 edirne'de bir arkadaşımda...

ilkakdeniz' Alıntı:
34 BAN 34 edirne'de bir arkadaşımda...
hasan beyden önceki sahibinde ortaköyde bebekte filan eskaza rastladığımda hayran hayran baktığım çok çok temiz bi araçtı.gazını filan hasan bey taktırdı sanırım.bi süre hasan beyde kaldı.anadolu yakasında dizel 73 var bi tane asu plaka ama ban34 kadar alımlı değil

Bu araç mıydı...??

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41557.0;topicseen

BAN 34 hasan beyden alındığı gibi duruyor, iyi bakıyor arkadaş, kullanma şansımda oldu daha önce yorumunu da yapmıştım yaşına göre kondisyonu çok iyi bir araç..

2002 2003 yılında filan google a toyota fj görsellerde ara yazdığınızda gelen resimlerden biri asu 03 plakalı fj73 çıkıyodu.benzer tavanı softtop beyaz.o zaman kaydettiğimde resim adı kudret şerbetçiydi.sanırım şu ara satılık ve hala aynı isimden.oda yakışıklı bi araç ama jantlar ofset değil sanırım araç biraz dar görünüyo bu aracın duruşu biraz daha havalıydı ban34 ün

RedlinE' Alıntı:
Hasan bey 40 alacak neler yaparim diye araştiriyor anlaşildi

Mücahit şimdiye kadar on binlerce FJ40 fotoğrafı gödüm, beğendiğim binlercesini bilgisayarıma indirdim. Ançak gördüğüm en güzel FJ40 fotoğrafını Hasan bey ekledi buraya
Bulursam bende ekliyeyim onu yeniden. O kadar güzeldiki onun için vosvosumu bile verebilirim ;D

tyt.fan' Alıntı:
bu değil sanırım

Yok bu değil, bundan çok daha güzeldi.

Bakıyorum bulursam ekliyeceğim. O kadar çok fotoğraf varki, samanlıkta iğne aramak gibi ;D

Bulamadım

Belki Hasan beyin samanlıktan çıkar o foto, sanırım alman plakalıydı.

böyle birşey mi

SON KONULAR - FORUM