Terrano Ii Ama Hangisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,299
Teşekkürler umut abi
Lastik ciddi bir para tuttuğu için ona ayırtacağım bütçe ile snorkel ve ön takımı halledeceğiz ve ses sistemi elden geçmesi gerekiyor onları yaparım artık
Land sahiplerinin sevecegi ince ince kurcalamali temizlemeli wd40 la temizlemeli işler var

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlısı olsun en güzel vakitlerde kullanmanız dileğiyle

rahat edeceksiniz memnun kalacaksınız güzel araç
Teşekkürler barbaros bey
Konforu çok iyi görüş alanı baya geniş
Park ederken sorun yaşayacağım gibi
Geri görüş kamerası şart

Bugün küçük bir gezi yaptık bol yokuş tırmanması olan. Uzun ve dik rampalarda bile 4h de ve vites 2 de iken hiç zorlanmadan yürüdü araç

Serdar Bey, aracınız hayırlı olsun. Iyi günlerde kullanın.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun belki seriesin verdiği zevki çevrenin ilgisini vermez ama konfor seriese Gore full artı full bir araç aldınız güle güle kullanın biraz paramız olsun bizde bi series 2 almayı düşünüyoruz))

Teşekkürler Erdal
Seriesin zevkini vermiyor tabi ki ama her arabanın sürüş keyfi kendine özgü

Teşekkürler
Sizden öğreneceğim çok şey var

öğrenecek demiyelimde tecrübelerimden faydalanın

şu ara bir 4x4 camper edinme planım olmasa veya hayalim uygun fiyatı ve sağlamlığı ile alacağım araçtır terrano II

küçük kronik hastalıkları harici ki bahsettik sorunsuz binilecek bir araçtır

gerek 2.7 gerek 3.0 nissan motorları kendini kanıtlamış birçok nissan modellerinde kullanılmıştır

yürür aksamı basit çok elektronik olmayan kendine göre keyfi olan sağlam güvenilir bir araç

HAYIRLI OLSUN GÜZEL Bİ ARAÇ BAKALIM HENÜZ BENİM YOK AMA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ŞİMDİDEN BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM BU MODELLER HAKKINDA, OLUMLU VEYA OLUMSUZ KONULAR HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. EN ÇOK KAFAMA TAKILAN PARÇA BULMAK ZOR DİYORLAR..

bende 2.4 benzin lpg li olanından bakıyorum kendime . Tek aracım olacak hafif arazi koşullarına uysun , zırt pırt arıza vermesin yeter. Sizce benzinli olanı alnır mı ?

bende 2.4 benzin lpg li olanından bakıyorum kendime . Tek aracım olacak hafif arazi koşullarına uysun , zırt pırt arıza vermesin yeter. Sizce benzinli olanı alnır mı ?
Ben tercihimi 2.7tdi dan yana kullandım ama 2.4 benzin lpg olanlar da iyi motor yeterli deniliyor. Arıza durumunda masrafı daha uyguna halledilebilir. Ama alırken önde ki arazi kilitleri çalışıyor mu mutlaka kontrol edin

SON KONULAR - FORUM