Temmuz Ayında Kaçkarlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aybarsfr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,565

aybarsfr

Ana Kamp
Yer
ankara
temmuz ayında yirmi beş otuz gün civarında kaçkarlarda yaylaları gezmeyi planlıyorum. şu anda gezi için rota çizmedim, tarihlere kesin olarak karar vermedim. daha önce likya yolunu tek başıma yürümüştüm. bu sefer tek gitmek istemiyorum. gezinin tümünde ya da belli bölümlerinde eşlik edecek arkadaşlar arıyorum

Etiketler
Ynt: Temmuz Ayında Kaçkarlar

arkadaşım bende bu konuda iki başlık açtım....temmuz sonunda kaçkarlarda olucam 3.gidişim olacak çok farklı bir rota planlıyorum.....eğer tarihlerimiz uyarsa görüşelim

Bende Temmuz sonu gibi Likya Yolu ya da Kackarlar turu yapmak istiyorum,
ama Kamp ve Yuruyus seklinde.
Yani pansiyon ve otelde konaklama seklinde degil,
ve bende tek olmak istemiyorum.
Ve evet,daha once hic boyle bir deneyimim olmadi ilk olcak.

bu sene yaz tatilim uzun olduğu için ben zaman konusunda esneğim. aslında temmuz ortasını düşünüyordum ama beraber güzel ve farklı bir rota için uygun olduğunuz zamanlara göre hareket edebilirim. incvz67 senin söylediğin turla başlayıp sonra devam da edebiliriz ya da hiç onlara katılmayıp kendimiz de zirve yapabiliriz. kesin karar vermek için bana özelden ulaşırmısın ?

bu sene yaz tatilim uzun olduğu için ben zaman konusunda esneğim. aslında temmuz ortasını düşünüyordum ama beraber güzel ve farklı bir rota için uygun olduğunuz zamanlara göre hareket edebilirim. incvz67 senin söylediğin turla başlayıp sonra devam da edebiliriz ya da hiç onlara katılmayıp kendimiz de zirve yapabiliriz. kesin karar vermek için bana özelden ulaşırmısın ?
aybars arkadaşım ben yalnız olduğum için tura katılma fikri oluşmuştu. geçen yılda buarada tanıştığım bir arkadaşla kuzeyden kaçkar yapmıştık ama vakit darlığından fazla yayla gezileri yapamamışstık...
bu yıl kafamda şöyle bir plan vardı açıkçası 3-5 ağustos 2010 tarihleri civarında
kavrun yaylasında veya hodaçuda kamp kurmak.. bu ilk gün çok önemli çünkü ulaşım ona göre değişiklik gösterebilir.erzurum veya trabzon havaalanı gibi..hodaçura ulaşmak biraz zahmetli gibi görünürse planı mecburen kavrun yaylası üzerinden yapıcaz....sonrasında soğanlı gölde kamp kurma...daha sonraki gün deniz gölünden zirveye çıkış ve kampa dönüş...yeni günde samistale zirveden yürüyüş, turun en güzel günlerinden biri olacağını düşünüyorum.hep zirvelerden yolculuk..ve samistalde kamp.
yeni günde karar verme aşamasında olacağız hazindak amlakit yürüyüşü yapacağız. buradan sonrası vaktimize göre şekillenecek ..umarım bu yılda gezimiz muhteşem olur.katılmak isteyen arkadaşlarl buradan haberleşelim. şu an iki kişi olduk ağustosun ilk haftası kaçkarlardayız....şimdiden gözümde tütüyor ..bu arada neden ağustos derseniz bölgeyi bilenler anlayacaktır temmuz ayında sis ve yağmur eskilerin deyimiyle çürük ay..en iyisi ağustos ve eylül ...

Ben de 29 Temmuz - 8 Ağustos arasında Trabzon THY 'dan başlayacak bir tur planlıyorum, bir kaç gün Ayder'e ayırmak istiyorum.
Denk gelirsek yayla turlarınıza eşlik etmek isterim.

kendi planımızı yapıp bir tura bağlı kalmamamız bence de daha iyi olur. iki üç günlük bir kamp benim için de uygun.
yaylalar hakkında çok bilgim yok diğer konu başlığında verdiğin haritadan başka haritalardan düşündüğün rotayı takip ettim. dediğim gibi rota konusuna çok karışmayayım fazla bilgim yok, sana uyarım problem olmaz.
31 temmuzda müsait olurum demiştin, izin tarihlerin kesinleşti mi?

Eylülnisan programlarımız uyarsa görüşmek üzere.

EylülNisan' Alıntı:
Ben de 29 Temmuz - 8 Ağustos arasında Trabzon THY 'dan başlayacak bir tur planlıyorum, bir kaç gün Ayder'e ayırmak istiyorum.
Denk gelirsek yayla turlarınıza eşlik etmek isterim.
merhabalar eylül nisan arkadaşım biz büyük ihtimalle aybars arkadaşımla gezimizi yapacağız keşke erken izne ayrılabilsem..dershanede çalışan bir rehber öğretmen olduğumdan heryıl tercihler 1 ağustosta biterdi bende 31 temmuzda izne ayrılırdım. ösym nin açıklamasını bekliyorum.ama en geç 4 ağustosta her olursa bu turumu yapmak için yola çıkacam. 5 ağustosta ayderden kavruna çıkmış oluruz. kafamdaki rota aşağıdaki harita gibi ama yol arkadaşımla bunun üzerinde duruma göre değişiklikler yapabiliriz.

Kopyası rota hazırlıgı 2010.jpg

Mesajınızı ve telefonunuzu aldım, tarihler örtüşüyor sanırım, günübirlik size eşlik etmek isterim, Rize'ye ulaştığımda sizi arayacağım...

Şimdiden iyi yolculuklar dilerim...

EylülNisan' Alıntı:
Mesajınızı ve telefonunuzu aldım, tarihler örtüşüyor sanırım, günübirlik size eşlik etmek isterim, Rize'ye ulaştığımda sizi arayacağım...

Şimdiden iyi yolculuklar dilerim...
görüşmek üzere .....ben ve arkadaşım aybars 5 ağustos sabahı tarabzonda olcak şekilde kendimizi ayarladık....bi kaç eksiğim var trabzondaki odak outdor mağazasından onları temin edicem . ve sonra vakit kaybetmeden......aydere ulaşmak .oaradanda kavruna çıkmak üzere plan paptık....hayırlısı ile gezi günümüzü bekliyoruz....bu arada sırakonaklar (hodaçur davalı kaçkar ) bilgisi olanlardan bilgi istiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR