Temız Sorunsuz Cj Arıyororum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hechar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,811

hechar

Yeni Üye
oncelıkle grubun yenı uyesıyım herkeze ıyı aksamlar
Ben ogrencıyım ama yıllardır ıcımde cj hasretı yanıp tutusuyor araba kullanmayı seven bırı deıldım sırf bu arac ıcın ehıyet aldım ve sımdıdıe allahın ıznı ıle aracı alacım arac 2. arac olacaktır. 15 bın tl ye kadar temız sorunsuz bır cj arıyorum bıde elımde su ıkı arac var yorumlarınızı beklıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-10-numara...sekil-141412113/detay

dıgerıde bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bakmaya-deger-148372274/detay

araclar hakkında bılgı verırsenız sevınırım sımdıden tesekkur ederım herkeze...

Etiketler
Ynt: Temız Sorunsuz Cj Arıyororum

Bu iki araçtan 1977 modeli tercih etmelisiniz bence biraz daha araştırıp 1978 model ve daha üst yılını tercih etmeniz daha doğru olur.

Ynt: Temız Sorunsuz Cj Arıyororum

Temiz ve sorunsuz CJ yi herkes arıyor. Elbette bulması zor, bu sebepten kendimiz yapıyoruz genelde ;)

Şaka bir yana , 16000 tl az rakam değil biraz daha araştır bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR