Telefon Görüşmeli Teyp Satılıktır.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XVET Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,322

XVET

Kamp I
Yer
ADIYAMAN
Dusterıma haftaya kenwood multimedya taktıracağım aracımdaki telefon görüşmeli teyp boşa çıkıyor isteyen olursa uygun bir fiyata satacağım.

Ynt: Telefon Görüşmeli Teyp Satılıktır.

Ben 250 TL veriyorum.
Pioneer aldigimda orjinal duster teybi 100 TLye sattim.
Alan adam simdi ilana koymus 250 TL ;D Ama satamaz. Teybi pioneer kutusunda gondermistim ayni sekilde satiyo adam ;D
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=77849184

youngsun' Alıntı:
Ben 250 TL veriyorum.
Pioneer aldigimda orjinal duster teybi 100 TLye sattim.
Alan adam simdi ilana koymus 250 TL ;D Ama satamaz. Teybi pioneer kutusunda gondermistim ayni sekilde satiyo adam ;D
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=77849184
Benimki yeni model belki satılır satılmazsa kango var 2008 eski kasa ona takarım.

XVET' Alıntı:
Benimki yeni model belki satılır satılmazsa kango var 2008 eski kasa ona takarım.
NE KADAR İSTİYORSUNUZ BU CİHAZA.BİRDE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPILABİLMESİ İÇİN TEPE LAMBASININ ORADA TEYBİN MİKROFONU VAR.ONUDA VEREBİLECEKMİSİNİZ? 5 AY ÖNCE İSTANBULDA SATAN BİRİ İLE PAZARLIK EDİP 250 TL YE ANLAŞMIŞTIM AMA DAHA SONRA MİKROFONU VEREMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ.MİKROFON OLMAYINCA MAALESEF TEYP İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPILAMIYOR BİLGİNİZ OLSUN.PERT OLMUŞ ARAÇLARIN PARÇALARINI SATAN YERLERDE CİHAZI 200 İLE 250 ARASI SATIYORLAR.ANCAK 2012 MODEL ARAÇLARIN Bİ KISMINDA OLDUĞU İÇİN ŞU AN İÇİN ÇOK BULUNMUYOR.AMA Bİ KAÇ AY SONRA PİYASADA ARAÇLAR ÇOĞALDIKÇA ÇIKMACILARDA BULMA ŞANSI ARTACAKTIR.AYNI TEYP DACİA SANDEROLARDA DA KULLANILIYOR.Bİ FİYAT BELİRLERSENİZ DÜŞÜNELİM.İYİ AKŞAMLAR.

Ben cikmacilarda bluetothlu direksiyon kumandasi aramistim bulamamistim. Ben de 3 ay önce eminonunden MCVden cikma ayni teybi 330 TLye alicaktim.
500 TLye satmaniz zor. Kangoya takmayin bize satin :smiley:

esattas' Alıntı:
NE KADAR İSTİYORSUNUZ BU CİHAZA.BİRDE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPILABİLMESİ İÇİN TEPE LAMBASININ ORADA TEYBİN MİKROFONU VAR.ONUDA VEREBİLECEKMİSİNİZ? 5 AY ÖNCE İSTANBULDA SATAN BİRİ İLE PAZARLIK EDİP 250 TL YE ANLAŞMIŞTIM AMA DAHA SONRA MİKROFONU VEREMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ.MİKROFON OLMAYINCA MAALESEF TEYP İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPILAMIYOR BİLGİNİZ OLSUN.PERT OLMUŞ ARAÇLARIN PARÇALARINI SATAN YERLERDE CİHAZI 200 İLE 250 ARASI SATIYORLAR.ANCAK 2012 MODEL ARAÇLARIN Bİ KISMINDA OLDUĞU İÇİN ŞU AN İÇİN ÇOK BULUNMUYOR.AMA Bİ KAÇ AY SONRA PİYASADA ARAÇLAR ÇOĞALDIKÇA ÇIKMACILARDA BULMA ŞANSI ARTACAKTIR.AYNI TEYP DACİA SANDEROLARDA DA KULLANILIYOR.Bİ FİYAT BELİRLERSENİZ DÜŞÜNELİM.İYİ AKŞAMLAR.
Düşündüğüm fiyat 500 tl teybi satamazsam 2 yıl sonra dusterı satarken kenwodu söker orjinalini takarım kenwoduda yeni aldığım araca takarım o yüzden fiyat çıkmacılara göre yüksek teyp mikrofonsuz satlık çünkü mikrofon yeni sistemde bana lazım.

Arabanın orjinal microfonu kenwood da kullanamıyormuş , aynanın üstüne canlı yayınlarda kullanılan yaka microfonuna benzer bişey takıyorlar bu yüzden ben almaktan vazgeçtim . Ama bu micrafonuda verebileceğiniz anlamına gelmiyor çünkü o tavandaki plastikle komplike bişey arkadaş size micrafonu verirse tavan kaplamasında bir delik oluşması muhtemel diye düşünüyorum . Bu olayı bizzat sormamım dışında showrumda multimedya takılı bir araçta dedikleri gibi aynanın üstünde yaka micrafonu tarzında bir micrafon ve orjinalindeki tavan micrafonuda yerine takılı faziyette gördüm

Cumartesi siirten diyarbakıra gidip taktırıcam cumartesi herşey netleşir.

Bugun oto elektronikciye gorustum, yeni duster teyp(bluetoothlu), eski dustera takildiginda;
1) Guc baglanti soketleri uymuyor kesme bicme yapilmasi lazim
2) Kumanda arayuzu uymuyor RCTden Engin abi teybinin teybi incelemesi.lazim belki olursa diye.
3) Teyp kore malı ve Can-bus iletisimli.
Bizim park voltajini algilamiyor. Surekli tus isiklari sonuk kaliyor. Teyp acildiginda sadece ekran calisiyor.

Bu durumda bu teybi takmak gereksiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri