Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ualkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,654

ualkan

Kamp II
Yer
Tekirdağ
01 Mart 2009 pazar günü Tekirdağ' da Yeniköy' den Uçmakdere' ye gidiş dönüş toplam 12.4 km' lik bir yürüyüş yaptık. Etkinliğimize ait fotoğrafları ilginize sunuyorum...

0001.jpg

0002.jpg

0003.jpg

0004.jpg

0005.jpg

Etiketler

Ynt: Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

0021.jpg

0022.jpg

Bizde yavaş yavaş yiyenbilir moduna giriyoruz...
0023.jpg

Çay olmadan olur mu?
0024.jpg

0025.jpg

Şu Hakan abinin nefesinin kesildiği fotoğraf süpermiş Ümit abi, o anı ölümsüzleştirdiğin ve bizlerle paylaştığın için teşekkürler... ;D ;D ;D

Eeeee, Fatoş Allah büyüktür..

Gülme komşuna gelir başına...

Senide böyle ölümsüzleştireceğiz.. kısmetse.. ;D ;D

2 sene önce Karadeniz gezisine gittiğimde Sümela Manastırına çıkmak için iki seçenek vardı;

1. Ya tırmanacaktık ;D,
2. Ya da kısa yoldan minibüsle çıkacaktık.

Ben tabii ki tırmanmayı seçmiştim ;D. Seçmez olaydım ;D ;D ;D. Sümela Manastırına ulaştığımda bitmiştim, can veriyom zannetmiştim :D.

Özetle Hakan abi, benim de seninki gibi bir fotoğrafım var ama onu sizlerle paylaşmayacağım :D :D :D

Bence paylaşmalısın..ki
bizde de delil olsun....

_Ya fatoş 40 yıldır yürümemişim ümitte sağolsun başlar başlamaz tepelere tırmandırıyor..

sonuç bu işte...

Ben de 2008 mayıs ayına kadar doğa yürüyüşleri yapamasam da akşamları işten sonra koşuyordum 1-1,5 saat kadar, formda kalmaya çalışıyordum ama sonra rahatsızlanınca da tam tersi hareket edemez olmuştum. Yani benim de senden çok farkım yok ama havalar biraz düzelse akşamları yavaş yavaş yürümeye başlayacağım inşallah.

Çok güzel bir yürüyüş olmuş, fotoğraflar için teşekkürler. Ama benim merak ettiğim bir şey var: Sizin grup yalnızca erkeklerden mi oluşuyor yoksa fotoğraflar mı öyle denk geldi? :smiley:

Nesli, inşallah ilerleyen günlerde havalar da biraz düzeldiğinde bayanları da göreceksiniz fotoğraflarda :smiley:

nesli' Alıntı:
Çok güzel bir yürüyüş olmuş, fotoğraflar için teşekkürler. Ama benim merak ettiğim bir şey var: Sizin grup yalnızca erkeklerden mi oluşuyor yoksa fotoğraflar mı öyle denk geldi? :smiley:

Vallahi Neslihan Hanım, burada hanımları bir türlü bu etkinliklere dahil etmeyi başaramadık. Havalar biraz daha düzelirse belki katılım olur. Ayrıca yürüdüğümüz rotalar 12-15 km arasında. Hanımlara bu mesafleri yürümek zor geliyor.

Yürüyüş rotamızın GPS ile alınmış iz kaydının google earth üzerinde görüntüsü...

YenikyUcmakdere.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR