Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)
01 Mart 2009 pazar günü Tekirdağ' da Yeniköy' den Uçmakdere' ye gidiş dönüş toplam 12.4 km' lik bir yürüyüş yaptık. Etkinliğimize ait fotoğrafları ilginize sunuyorum...
Ynt: Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)
Ben de 2008 mayıs ayına kadar doğa yürüyüşleri yapamasam da akşamları işten sonra koşuyordum 1-1,5 saat kadar, formda kalmaya çalışıyordum ama sonra rahatsızlanınca da tam tersi hareket edemez olmuştum. Yani benim de senden çok farkım yok ama havalar biraz düzelse akşamları yavaş yavaş yürümeye başlayacağım inşallah.
Çok güzel bir yürüyüş olmuş, fotoğraflar için teşekkürler. Ama benim merak ettiğim bir şey var: Sizin grup yalnızca erkeklerden mi oluşuyor yoksa fotoğraflar mı öyle denk geldi?
nesli' Alıntı:
Çok güzel bir yürüyüş olmuş, fotoğraflar için teşekkürler. Ama benim merak ettiğim bir şey var: Sizin grup yalnızca erkeklerden mi oluşuyor yoksa fotoğraflar mı öyle denk geldi?
Vallahi Neslihan Hanım, burada hanımları bir türlü bu etkinliklere dahil etmeyi başaramadık. Havalar biraz daha düzelirse belki katılım olur. Ayrıca yürüdüğümüz rotalar 12-15 km arasında. Hanımlara bu mesafleri yürümek zor geliyor.